Aggódsz, hogy a partnered meg  fog csalni? Hogy csak játszadozik veled? De mielőtt pánikba esnél nézd meg mond az asztrológia a megcsalási hajlamáról.

Lehet, hogy nem a csillagjegy dönt arról, hogy meg fog-e csalni a szerelmed vagy nem, de az tény, hogy egyes csillagjegy jelleme szerint  inkább hajlamos a félrelépésre többi jeggyel szemben. Kövesse a kozmikus nyomokat és derítse ki megcsalja-e a párja.

A leginkább hajlamos csillagjegy csoportok a félrelépésre – a TŰZ jegyek:

Így teszed jobbá a világot a csillagjegyed szerint

KOS

A Kos tüzes csillagjegy ezért, nem áll tőle messze a félrelépés fogalma. Fő jellemzője pedig a szenvedélyesség  és létszüksége, hogy az az élete része legyen. Ezért ha a kapcsolatában nem találja már a szenvedélyt, gyorsan megkeresi azt valaki másnál. Az ösztönei által van vezetve és szeret hódítani, azonban ha mindezt megtalálja egy személynél, képes egész életében hűséges maradni, csak biztosítani kell neki a pezsgést és a változatosságot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ne másokéhoz mérje a saját eredményeit, kedves Kos, mert akkor csakis hibás következtetéseket vonhat le, a rossz kiindulási alap miatt. Ön nagy tettekre hivatott és képes, ha akar, csak bíznia kell önmagában, s akkor minden sikerülni fog, amit eltervezett!

OROSZLÁN

Az Oroszlán megcsalásra való hajlama igen furcsa, félrelépésének az egyetlen oka a hiúsága lehet avagy a gyanú hogy a párja már megcsalta és így szeretne visszavágni. Ezen túl az oroszlánnak fontos a szerelem mindig szerelemből él valakivel és mindig egyenes és igazságos. Ha szeretne kilépni a kapcsolatból, nem húzza az időt, hanem egyből meg is teszi. Ha a kapcsolatában már nem biztos és bizalmatlanul viselkedik, valószínű, hogy az önbecsülését valaki más ágyában szerzi vissza.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma egy utazás, gyûlés, esetleg összejövetel, kifejezetten megterhelõ lehet az ön számára, kedves Oroszlán, aminek oka jórészt az útitársak/jelenlévõk nehéz természetébõl fakadhat. Emelkedjen felül a hallottakon, s ne nézegesse az óráját, akkor gyorsabban telik majd az idõ, s hamarabb eljõ a kellemesebb rész...

NYILAS

A Nyilas gyorsan esik szerelembe, lelkesedik az első időszakban. Azonban ami után kicsit lecsillapodnak az izgalmak és a megismerkedés után elkezdődnek a szürke mindennapok lassan, kezdi unni magát és új izgalmakat keresni. Az ő esetében nem a szenvedélyesség az ami dönt, inkább a változatosság és az idealizmusa. Amint problémák merülnek fel, azonnal elkezd valaki másról fantáziálni akivel azt képzeli képes lesz az ideális együttlétre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Nyilas, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

Akik gyakran megkívánják a változatosságot – a LEVEGŐ csillagjegyek:

Ezek a csillagjegyek lesznek hűtlenek 2019-ben

IKREK

Az Ikrek esetében sem a vágy a motiváció, hanem a kíváncsiság. Imádnak flörtölni, ők valójában a flörtölés mesterei. A változatosság utáni vágyuk szinte kimeríthetetlen. Nyitottsága az új ismeretségek felé, azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy félre is lép. De ha megcsalásra kerül sor, egy biztos, hogy nem az érzelmei által van vezetve, kizárólag az adrenalin hajtja bele a futó kalandba. Ha partnere rájön a félrelépésére, pár perc alatt képes lesz rávenni, a megbocsájtásra. Ebben is látszik a könnyelműsége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma, igencsak mozgalmas napja lehet, amikor is szinte folyamatosan sürögnek-forognak majd ön körül az emberek, s ez egy idõ után, meglehetõsen frusztráló, idegesítõ lehet. Este igyekezzen egy kicsit elzárkózni a világtól, hogy kellõképpen kiadhassa magából a nap közben felgyülemlett feszültségeket, hogy azok hosszútávon ne hagyjanak nyomot közérzetén.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: