A Mérleg

Nem meglepő, hogy a Mérleg számára az egyensúlynál, a harmóniánál semmi sem fontosabb a párkapcsolatban. Boldogságához ugyanannyi erőfeszítést vár el tőled, mint amennyit ő is bele tesz. Számára a kommunikáció elengedhetetlen, ami nem jelenti ugyan, hogy minden pillanatban rá kell figyelni, de szereti az érzést, hogy a társra talált benned.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

A Skorpió

A Skorpió nem igényel általában különösebben nagy figyelmet a párkapcsolatban. Időnként viszont szinte megszállott és szenvedélyestud lenni, főként ha úgy érzi, a fáradozásai nem kifizetődők. Mély érzésű és sebezhető, de inkább nyom nélkül eltűnne, mint nyilvánosan beismerje. Nagyon hűséges, a boldogságának kulcsa az őszinteség. Éreznie kell, hogy megbízhat benned.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Ennek a 4 csillagjegynek minden sikerül, egyszerűen megvalósítják az álmaikat

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: