OROSZLÁN & BIKA

Egy élettel teli és érzelmes kapcsolat alakul ki közöttük. Ők alkotják azt a párost, akik mindenkit ingerelnek a nyilvánosságban, mivel nem kendőzik egymást iránti érzelmeiket. Az Oroszlán figyelmet és elismerést, a Bika egyszerűen csak kényelmet kíván. Amikor probléma merül fel kettejük között, egyikőjük sem hajlandó a hibás szerepébe helyezkedni. Mind a ketten makacsak és úgy akarják intézni a dolgokat, ahogyan az nekik tetszik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-26)

Meglehet, hogy ma kissé elhagyatottnak, vagy éppen, csalódottnak érzi magát, kedves Bika, s eme melankolikus hangulata, szinte az egész napjára rányomhatja a bélyegét. Fel a fejjel, ne búslakodjon sokáig, hiszen az élet megy tovább, s még annyi minden vár önre, ami szép és jó, s okot ad a boldogságra, hogy igazán kár lenne tartósan befelé fordulnia, csak mert valami rossz dolog történt. Ha az élet citromot ad, csináljon belõle limonádét!

NYILAS & SZŰZ

Ez a két jegy ellensúlyozza egymást, ugyanakkor egyszerre képesek az őrületbe kergetni a másikat. A Nyilas laza természet, aki szeret új ismeretségeket kötni, új helyeket felfedezni. A Szűz visszafogott és hajlamos mindenkit analizálni a környezetében, cseppet sem spontán.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-26)

A mai nap rendkívül izgalmasan telhet az ön számára, kedves Nyilas, amikor is, rengeteg új emberrel és dologgal találkozhat, melyek mind-mind, nagy hatással lehetnek önre. Ne féljen kérdezni, jelentkezni, vagy ígérni a kellõ pillanatban, mert bizony, nem minden nap jön szembe ennyi lehetõség! Találja meg a módját, hogyan profitálhat hosszútávon is a sok újdonságból.

BAK & VÍZÖNTŐ

Mind a két jegy a Szaturnusz uralma alatt van, ezért erős kötelék alakulhat ki közöttük, ugyanakkor a Bak a hagyományok és szabályok tisztelője, aki másoktól is hasonló hozzáállást vár el. A Vízöntő ezzel szemben lázadó, ki nem állhatja a korlátokat, amelyeket rendre próbál áthágni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-26)

Ma számos olyan szituáció adódhat, amikor is, döntõbírói szerep hárulhat önre, ami általában nem éppen hálás feladat, mégis, érdemes most bevállalni a jó ügy érdekében, különben meglehet, sokáig várat még magára a béke. a lényeg, hogy mindvégig maradjon pártatlan, kedves Vízöntõ, s ragaszkodjon csakis a tényekhez, akkor sikerrel járhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: