RÁK & IKREK

A Rák hajlamos a hangulatingadozásokra és a teljes boldogság állapotából rövid idő alatt a mély depresszióba képes zuhanni. Az Ikrek kifejezetten gondtalan, ám a legkisebb kihívás hatására is hatalmasat tud változni. Kapcsolatuk a szenvedély mellet nehézkesen alakul, hiszen mindkettejük kiszámíthatatlan és egyikük sem képes kifejezni az érzelmeit.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Rák. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

VÍZÖNTŐ & SKORPIÓ

Mindketten szeretik megízlelni a tiltott gyümölcsöket és olyan témákról beszélgetni, amelyeket mások kényelmetlennek találnak. Nagy érdeklődést váltanak ki egymásból és emiatt képesek éjszakákat átbeszélgetni. Emellett mind a ketten hajthatatlanok, ha egy probléma üti fel a fejét kettejük között. A Vízöntő eléggé arrogáns tud lenni, ha valaki nem osztja a véleményét, a Skorpió pedig nem állhatja, ha más leereszkedően beszél vele.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Vízöntõ.

Miért nem találod az igazit? Csillagjegyed elárulja...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: