Nem képesek uralkodni az indulataikon, így könnyen kimutatják a foguk fehérjét.

KOS

A jegy szülötte általában a legjobb formáját igyekszik megmutatni a külvilág felé. Mindenki azt gondolja róla, hogy remek a humora, nagyon jól néz ki, igényes, precíz, ráadásul családcentrikus szülő, de idővel a legtöbb esetben kiderül, hogy ez csak a színjáték része. Mindenkit manipulál maga körül, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt ő eltervezte, akkor kő kövön nem maradhat. Ilyenkor kiabál, csapkolódik, rongál, a legrosszabb és legszélsőségesebb esetekben pedig a testisértésre is képes. Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha nagyban elkerüljük őt, nem foglalkozunk a kitöréseivel, ugyanis, ha nagyobb jelentőséget tulajdonítunk neki, akkor ezzel visszaélhet. Vigyázz, ne feszegesd a határait, pláne akkor ne, ha valamilyen szenvedélybetegség is áll a háttérben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma úgy érezheti, hogy az ön körül lévõ emberek megõrültek és csupa ostobaságot hordanak össze, s képesek akár butaságokon is hajba kapni. Amennyiben baráti körében tapasztalja ezt a problémát kedves Kos, próbáljon meg objektíven állni a témához és nem belebonyolódni egy ön számára tragikusnak gondolt beszélgetésbe. Ez lehet, hogy nem elégíti majd ki barátait, de legalább reagál panaszaikra, mintsem, hogy szó nélkül hagyná oktalanságukat.

OROSZLÁN

Az Oroszlán igazi vezető személyiség, aki prefekcionista és rettenthetetlen. Mindig megy előre, törtető és védelmezi azt, ami az övé. Számos pozitív tulajdonsága mellett előfordul, hogy nem bírja kezelni már az indulatait, így a hozzá legközelebb eső embereken tölti ki. Végtelenül nyugodt, ám valamiért annyira könnyen elszakad nála a cérna, hogy olyankor senki sem tudja leállítani. A legjobb megoldás ilyenkor, ha hallgatunk és nem hergeljük tovább, még akkor is, ha tudjuk, hogy nincs igaza. Az ilyen emberekre rá kell hagyni a dolgot, hogy szajkózzák a saját maguk igazát. Ha nem akarsz óriási veszekedéseket, akkor jobb,ha kerülöd azokat a témákat, amiben fontos a véleményed, például: politika, oktatás, vallási kérdések stb.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma egy lehetséges társadalmi eseményre kapott meghívását lemondhatja, s ezt a házigazda akár sértésnek is érezheti. Valószínûleg barátja mostanában nagyon túlterhelt munkájában és ezért hajlamos túlreagálni szinte bármilyen élethelyzetet. Pihenjen nyugodtan egy kicsit kedves Oroszlán, majd ezután ajánljon fel ismerõsének egy másik idõpontot a találkozásra. Ez minden, amit ebben a helyzetben tehet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: