Kos

A Kosok legidegesítőbb tulajdonsága, hogy sokszor meggondolatlanul, hirtelen felindulásból tesznek kijelentéseket. Nem gondolják végig a következményeket, sem azt, hogy a szavaik megbánthatnak-e másokat; általában csak utólag veszik észre, hogy nem úgy viselkedtek, ahogy kellene. De persze a bocsánatkérés nem az erősségük, úgyhogy ezt sosem ismernék be!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Az elmúlt idõszakban több ideje lehetett önmagára, kedves Kos, ami meg is látszik. Kipihent, ezért gondolkodása is kreatívabb és energikusabb ma. Ennek hála jobban átlátja dolgait mind a munkájában, mind pedig a magán életében és rendkívül gyorsan talál megoldást feladataira, valamint az esetlegesen adódó problémákra. Használja ki, hogy ma ennyire friss elméje és írjon ötletlistát, hogy semmi ne vesszen kárba értékes gondolataiból.

Bika

Ha ismersz Bika jegyű embert, biztosan észrevetted már, hogy mennyire makacs tud lenni. Mindegy, hogy milyen tanácsokkal látják el mások, ha ő valamit a fejébe vett, egyszerűen nem lehet hatni rá, és ragaszkodik a saját igazához a végletekig.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy távolról érkezõ küldeményt vár, ami már jó ideje késik, ezért azt hiheti, hogy elveszett. Nyugodjon meg, kedves Bika, valószínûleg valami adminisztratív hiba okozza a csúszást. Egy másik kisebb kellemetlenség is érheti a mai nap folyamán. Munkahelyén lehet, hogy elromlik egy eszköz, ami szükséges a hatékony munkavégzéshez és csak egy másik, régebbi szériával helyettesíthetõ, ami inkább jelent több kényelmetlenséget, mint segítséget. Amíg a szerelõre vár, inkább nézzen olyan dolog után, amit gördülékenyen végezhet.

Ezek a csillagjegyek remek emberismerők, lehetetlen előlük eltitkolni az igazat - Te köztük vagy?

Veszekedni vele ilyen szempontból nem lehet, hiszen olyan, mintha a falnak beszélnél… úgysem hallja meg.

Ikrek

Az Ikrek szülötte nagyon jó kommunikátor, de hallgatóságnak nem túl ideális. Az egyik legidegesítőbb tulajdonsága, hogy sokszor csak úgy tesz, mintha figyelne rád, de valójában gondolatban messze jár, és fogalma sincs, mit mondtál fél perce.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Kedves Ikrek, ma úgy tûnik, igazán romantikus hangulatban van. Legszívesebben az egész estét párjával töltené egy összebújós vacsora, vagy film mellett, de sajnos lehet, hogy egyedül marad tervével, mert elõfordulhat, hogy kedvesének ma nem lesz kedve mindezekhez. Ne búsuljon, inkább kösse le magát egy jó kis regénnyel, bár az együtt töltött perceket nem helyettesítheti semmi.

Nem azért, mert nem érdekli, hanem egyszerűen nehezen fókuszál egy dologra, így megesik, hogy valamit többször is el kell neki mondanod, mire végül eljut hozzá.

Rák

A Rákok extrém érzékenyek, és mindent annyira a lelkükre vesznek, hogy egy idő után már a környezetük meg sem mer szólalni. Gyakran megsértődnek valamin, és bár hamar túlteszik magukat rajta, hiszen rendkívül ragaszkodóak, nagyon fárasztó, ha folyton lábujjhegyen kell járkálni körülöttük.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy szimpatikus nõi látogató hozhat most kellemetlen, sokkoló híreket, melyek érinthetik a munkáját is. Ez jelenthet a vártnál több munkát, vagy egy már késznek hitt dolog újragondolását. Sajnos a váratlanul jött feladatok miatt borulhat a mai betervezett programja, s bizony kénytelen lesz többet távol maradni családjától, otthonától, mint amennyit szeretne. Kitartás, kedves Rák!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: