Végre talán magyarázatot kapsz, miért olyan viharos a kapcsolatotok… A te pasid is közöttük van?

Halak

A Halak jegyében született fiúk extra barátságosak tudnak lenni, így könnyen kerülnek olyan szituba más csajokkal, ami félreérthető lehet. Ha úgy érzed, valóban okot ad a féltékenységre, akkor itt az ideje változtatnod a helyzeten.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Megeshet, kedves Halak, hogy ma valahányszor, komolyabban szóba elegyedik valakivel, igencsak elkalandozhat, s így nehéz lesz majd követni önt, ami viszont kisebb félreértésekhez vezethet. Mindazonáltal, ezekbõl nem adódik majd komolyabb probléma, sõt, lehet olyan eset is, amikor kifejezetten jó, hogy részletekbe menõen mondja el a dolgokat!

Hétfői Horoszkóp - A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen...

Bika

Elköteleződés, azaz félelem az elköteleződéstől – talán ez a legnagyobb hátulütője egy Bika pasinak. Elvisz randizni, hazakísér, de mindig egy lépés távolság van köztetek, mert sosem enged túl közel magához. Helyetted a munka, a család és a haverok állnak a fókuszában, így gyakran úgy érzed, hanyagolva vagy. Talán érdemes lenne finoman jelezni felé a dolgot.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ma alkalmazzon egy kifejezetten kalandos megközelítést, fõként, ha szerelemrõl, romantikázásról van szó! Ne legyen akkor se rosszkedvû, ha úgy érzi, nem abba az irányba haladnak a dolgok, amerre kellene. Minden csakis önön múlik, azaz, hogy mennyire képes változtatni az eddigi, egyes helyzetekhez, emberekhez való hozzáállásán. Lehet, hogy valaki olyas valakitõl várt el eddig bizonyos dolgokat, aki azokra soha nem volt képes, miközben egy másvalakit meg észre sem vett, aki mindezt tárcán kínálja önnek! Hát, nyissa tágra ma szemét, kedves Bika, s kezdjen el látni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: