Kos

Pozitív: Idén májusban dekoltálod a fizikai és mentális teredet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, különösen nagy szerephez jutnak az emberi kapcsolatok, melyeken néha oly nehéz eligazodnia. A mai azért is érdekes nap lehet ebbõl a szempontból, mert megeshet, hogy nagy hullámzás tapasztalható majd az érzelmek terén, mégis, estére egy rendkívüli harmónia és béke költözhet a szívébe, ami akár hosszútávon is meghatározhatja mindennapjait! Talán a mai, amikor tartós egyensúlyba kerülhet, kedves Kos? Hamarosan ki fog derülni!

 

Ez a 4 csillagjegy imádja megszegni a szabályokat. Te köztük vagy?

Negatív: Ennek a megvalósításához búcsút kell mondanod azoknak a tárgyaknak (és ötleteknek), amelyeket túl sokáig tartottál, fárasztó és stresszes folyamat lesz.

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma meglehetõsen nehéz lehet koncentrálnia a munkára, ugyanis, pillanatok leforgása alatt képes elmerengni, méghozzá olyan messzire, hogy még csak köszönõviszonyban sem lesz aktuális teendõi a gondolataival. Ennek megfelelõen, ma inkább ne kezdjen semmi olyasmibe bele, ami nagy fontossággal bír, inkább húzza ki valahogy a kötelezõ perceket, aztán szélsebesen hagyja is ott a munkát, s töltse szerettei, barátai körében az idejét, akikkel most nagyon jól érezheti majd magát, s közösen álmodozhatnak!

Pozitív: Ki fogsz vágni egy mérgező személyt a világból, aki csak stresszt, fájdalmat és csalódást okozott neked.

Csütörtöki Horoszkóp - Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét...

 

Negatív: Rossz hangulatban fogsz elválni ettől a személytől.

 

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma messzire szárnyalhatnak gondolatai, melyek szüntelen az élet szépsége, élvezete, vagy talán a nyers, szerelmes szenvedélyek világába merengnek, meglehetõs lepkeáradatot okozva gyomrában. Találja ki, hogy élhetné ma legjobban át a valóságban is, amit elgondolt, s tegyen meg mindent azért, hogy megtörténjen a csoda!

Pozitív: Megtanulod, hogyan kell csendben maradni, amikor szükséges. Elkezded majd a számodra megfelelő döntések meghozatalát, ahelyett, hogy a körülötted élők érdekeit néznéd.

 

Negatív: Aggódni fogsz mások irányítása miatt, és sok időt fogsz tölteni azzal, hogy átgondold az élet új megközelítését.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: