Kos

Pozitív: Idén májusban dekoltálod a fizikai és mentális teredet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

 

Ezért nem találod a lelki társad! Horoszkópod elárulja, mi áll a boldogságod útjában!

Negatív: Ennek a megvalósításához búcsút kell mondanod azoknak a tárgyaknak (és ötleteknek), amelyeket túl sokáig tartottál, fárasztó és stresszes folyamat lesz.

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Pozitív: Ki fogsz vágni egy mérgező személyt a világból, aki csak stresszt, fájdalmat és csalódást okozott neked.

 

Negatív: Rossz hangulatban fogsz elválni ettől a személytől.

 

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Pozitív: Megtanulod, hogyan kell csendben maradni, amikor szükséges. Elkezded majd a számodra megfelelő döntések meghozatalát, ahelyett, hogy a körülötted élők érdekeit néznéd.

 

Negatív: Aggódni fogsz mások irányítása miatt, és sok időt fogsz tölteni azzal, hogy átgondold az élet új megközelítését.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: