Kos

Pozitív: Idén májusban dekoltálod a fizikai és mentális teredet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon mindenképpen ódzkodjon attól, hogy bármire is elsõre igent mondjon, ugyanis most szinte biztos, hogy rosszul döntene, hisz, sokszor oly kiváló érzékei, ma hajlamosak lehetnek megcsalni. Bármit is hall, vagy tapasztal tehát a nap folyamán, ha lehet, inkább semmit se reagáljon rá, amíg nem biztos abban, hogy késõbb nem fogja megbánni döntését. Ha viszont ez utóbbi akárcsak egy kicsit is kétséges, akkor aludjon rá egyet, s lehet, másnap már mindent egészen másképpen fog látni.

 

Minden csillagjegy jellemezhető 3 szóval: Ezek a tulajdonságok csak rájuk igazak

Negatív: Ennek a megvalósításához búcsút kell mondanod azoknak a tárgyaknak (és ötleteknek), amelyeket túl sokáig tartottál, fárasztó és stresszes folyamat lesz.

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Ma könnyen megtalálhatja egy ismerõse, munkatársa, vagy üzleti partnerei irányából egy olyan ajánlat, ami hosszú távon komoly pénzügyi elõrelépéssel kecsegtet az ön számára, s mondhatni, már-már túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ma azonban, akárhogy is, de semmiképp sem szerencsés döntést hoznia ilyen területen, így hát, mindenképpen kérjen pár nap gondolkodási idõt, s, ha már alaposan átgondolta, mivel járna az ajánlat, ami egyáltalán reális és érdemben megvalósítható-e, s csak aztán, ezt követõen reagáljon.

Pozitív: Ki fogsz vágni egy mérgező személyt a világból, aki csak stresszt, fájdalmat és csalódást okozott neked.

 

Negatív: Rossz hangulatban fogsz elválni ettől a személytől.

 

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon kifejezett fogékonyságot mutathat elméje az új információk befogadása iránt, így érdemes lenne a napot valami olyasmivel töltenie, amihez most nagy hasznát venné eme páratlan szellemi aktivitásának. Olvasson, tanuljon, esetleg tanulmányozzon valamit, amivel mostanában sehogy sem boldogult, mert annyi biztos, hogy ma bármirõl is legyen szó, hipp-hopp, minden menni fog, mint a karikacsapás!

Pozitív: Megtanulod, hogyan kell csendben maradni, amikor szükséges. Elkezded majd a számodra megfelelő döntések meghozatalát, ahelyett, hogy a körülötted élők érdekeit néznéd.

 

Negatív: Aggódni fogsz mások irányítása miatt, és sok időt fogsz tölteni azzal, hogy átgondold az élet új megközelítését.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: