Oroszlán

Meglehetősen tüzes és energikus jegy az Oroszlánoké. Drámaiak, szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Azt is mondhatnánk, hogy a saját egójuk a legnagyobb ellenségük. Ezt a hatalmas egót ugyanis olykor igen nehéz lehet elviselnie a környezetüknek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Amennyiben ma nem tölt egy percet sem hezitálással, hanem bízik önmagában, s csakis a jó dolgokra koncentrál, rendkívül sokat haladhat a teendõivel, ráadásul, pozitív hozzáállásának köszönhetõen, kifejezetten olyan embereket vonzhat maga köré, akik sokat segítenek is törekvései megvalósításában. Akarja a jót, kedves Oroszlán, s az valóra válik!

Tipp: Lépjenek túl önmagukon, és vegyenek észre másokat is.

Szűz

Kritikusak, szeretik ellenőrzés alatt tartani a dolgokat, és néha túl praktikusak. Nagyon könnyen elveszhetnek a részletekben, ami másokat igencsak bosszanthat, ahogyan az állandó kritizálás és ellenőrzés is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Bár mindig is élen jár, kedves Szûz, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Tipp: Próbáljanak meg lazábbak, könnyedebbek lenni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A Bak jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Mérleg

Nagyon jók a manipulációban, ugyanakkor igyekeznek elkerülni mindenféle konfliktust. A harmónia szerelmesei, viszont a negatív, kellemetlen dolgok elutasítása (tagadása) éppen konfliktusokat szülhet, mindez pedig bosszantóan hathat a környezetükre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Tipp: Ne próbáljanak másokat irányítani, inkább tanuljanak meg hatékonyabban kommunikálni.

Skorpió

Szendvedélyesek, előítéletesek, és hajlamosak az önzésre – jobban, mint a többi csillagjegy szülöttei. A világ felé mutatott állandó haragjuk és bizalmatlanságuk igen nyugtalanító és kellemetlen lehet a környezetük számára.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Skorpió, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Tipp: Próbálják meg kordában tartani az érzelmeiket – akár egy szakember segítségével.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: