Nyilas

Hajlamosak gyerekesen viselkedni: éretlenül, felelőtlenül, játékot csinálva a komoly dolgokból. Ez olyan érzést válthat ki másokból, mintha nem lehetne bennük bízni, mintha nem tisztelnék a környezetükben lévő embereket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Itt lehet az ideje annak, kedves Nyilas, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Tipp: Próbálják meg jobban kommunikálni mások felé az érzelmeiket, mielőtt cselekszenek.

Bak

Maximalizmusuk miatt olykor hajlamosak lehetnek arra, hogy kíméletlenek legyenek, és a hatalom megszállottjai. Ugyancsak hajlamosak lehetnek az önzésre. Mindez mások számára úgy tűnhet, hogy igazságtalanok és figyelmetlenek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A Bak jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Tipp: Törődjenek többet másokkal, és olykor adják át másnak az irányítást. Esetleg jótékonykodjanak, önkénteskedjenek.

Vízöntő

Előfordulhat, hogy a Vízöntők érzéketlennek tűnhetnek, de a szarkasztikus humor már csak ilyen. Viszont mások ezt a viselkedést és kommunikációt úgy értelmezhetik, hogy a jegy szülöttei tapintatlanok és támadóak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A Vízöntõ jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Vízöntõ, amíg nem késõ!

Tipp: A környezetet megvizsgálva döntsék el, hogy alkalmas-e az időpont az efféle kommunikációra, anélkül hogy valakit megbántanának.

Itt a Kos Újhold mely minden csillagjegyre nagy hatással lesz!

Halak

A Halak jegy szülötteire igencsak jellemző, hogy „álomországban” ragadnak, de ez a fajta menekülés a valóságtól nem a legjobb megoldás a problémákra. Emiatt azonban azt hihetik mások, hogy a Halak szívesen füllent, nem mond igazat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A mai napon a Halak számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Tipp: Próbáljanak meg őszintébbek lenni, a jelenben maradni, és szembenézni az igazsággal mindennap.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: