Kos

A “nem tudom megcsinálni” soha nem létezett a szókincsedben. Csak a “meg tudom csinálni” vagy a “meg fogom csinálni”. Lehet hogy az optimizmusod arrogánsnak tűnik, és néhány embernek ez nagyon szúrja a szemét, de a az az igazság hogy a Kos a csillagjegyek botrányos jegye, és mélyen az emberek ezt csodálják benne.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma meglehetõsen nagy erõfeszítéseket tehet annak érdekébe, hogy átadja másoknak a tudását, vagy megossza velük álláspontját, gondolatait, ám mégis elõfordulhat, hogy ez most nem sikerül valami jól. Ha így is lenne, ne csüggedjen egy percig sem, kedves Kos, legalább megpróbálta. Rázza meg magát és felejtse is el a történteket!

Bika

Túl sok ember köt kompromisszumot a fontos kérdésekben. De te nem ilyen vagy. Annak ellenére, hogy néha magányossá válsz, az általad létrehozott kapcsolatok annál értékesebbek. Ne gondold hogy mások nem veszik észre, nem kell mást tenniük, csak kitartani a meggyőződésed mellett.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Amennyiben ma anyagi, esetleg szakmai természetû problémái adódnának, kedves Bika, úgy mindenképpen törekedjen arra, hogy a megoldás keresésében, mindvégig objektív tudjon maradni, mert most csakis ez vezet el a sikerhez! Alkalmasint, érdemes más perspektívából is ránéznie a dolgokra, ha úgy érzi, elakadt valamiben.

Ikrek

Ha néha kimondod amit gondolsz bajba kerülhetsz, de ez téged ne érdekeljen. Nincs sok olyan ember, akinek a “becsületes véleménye” tényleg becsületes véleményt jelent. Azt mondod amit a szíved diktál, és ha az megváltozik, erről is tudatod az embereket. Ez azt jelenti hogy nem könnyű lépést tartani veled? Teljes mértékben, de azok akik szeretnek téged, szívesen megpróbálják.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma valakivel, vagy valakikkel, véleménykülönbsége alakul ki, s legszívesebben kijönne a sodrából, azonban, ezt most semmiképpen se tegye, különben azzal csak ellenlábasai kezére játszik. Õrizze meg a hidegvérét, s szellemileg, valamint erkölcsileg emelkedjen rajtuk felül, mintsem hangos szóval, akkor viszont könnyû gyõzelmet arathat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: