Kos

A “nem tudom megcsinálni” soha nem létezett a szókincsedben. Csak a “meg tudom csinálni” vagy a “meg fogom csinálni”. Lehet hogy az optimizmusod arrogánsnak tűnik, és néhány embernek ez nagyon szúrja a szemét, de a az az igazság hogy a Kos a csillagjegyek botrányos jegye, és mélyen az emberek ezt csodálják benne.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Bika

Túl sok ember köt kompromisszumot a fontos kérdésekben. De te nem ilyen vagy. Annak ellenére, hogy néha magányossá válsz, az általad létrehozott kapcsolatok annál értékesebbek. Ne gondold hogy mások nem veszik észre, nem kell mást tenniük, csak kitartani a meggyőződésed mellett.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Napi Karmahoroszkóp május 10. – Kissé kedvetlennek érzed ma magad....

Ikrek

Ha néha kimondod amit gondolsz bajba kerülhetsz, de ez téged ne érdekeljen. Nincs sok olyan ember, akinek a “becsületes véleménye” tényleg becsületes véleményt jelent. Azt mondod amit a szíved diktál, és ha az megváltozik, erről is tudatod az embereket. Ez azt jelenti hogy nem könnyű lépést tartani veled? Teljes mértékben, de azok akik szeretnek téged, szívesen megpróbálják.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: