Bak

Csak menni előre és nem ejteni foglyokat? Igen, ez vagy te. Nem hiszel abban, hogy egy téma körül táncolni lehet, és bízhatsz benne, hogy ha valami van akkor azt úgy van ahogy van még akkor is, ha azt mások nem szeretik hallani. Legyünk őszinték, jó lenne, ha a dolgok egyszerűen csak megtörténnének minden erőfeszítés nélkül. Elutasítod az ilyen önelégültséget, és ezért mélyen szeretnek téged az emberek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A Bak jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Vízöntő

Úgy hívnak, hogy űrkadét, mintha ez rossz dolog lenne. Amit nem tudnak az az, hogy ahhoz hogy ilyen messzire jussunk a sztratoszférába, ki kell találnod a saját utadat, és ehhet nem kis rugalmasság kell. Az emberek állítják hogy furcsa vagy - nem azért mert te egy egzotikus vagy egy extra mesés életet élsz, hanem azért, mert szeretnék megtudni, hogy lehetnek többek, hogy lehetnek olyanok mint te.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A Vízöntõ jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Vízöntõ, amíg nem késõ!

Ez a legvonzóbb tulajdonságod - A csillagjegyed elárulja, mivel hódítod meg Őt

Halak

Nem félsz attól, hogy sebezhető vagy a megfelelő emberektől, és ez időnként azt jelenti, hogy a vártnál jobban végzed a haszontalan kapcsolatok kipakolását. De Halak vagy és nem félsz a mélytől, a társadalom rohamozhat bármilyen gyengeségedet is látják, titokban csak azt akarják hogy nyitottabb legyél. Valójában odakint jársz és sebezhető vagy, és ez egy olyan minőség, amely vonzza az embereket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A mai napon a Halak számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: