Ikrek

Ebben a hónapban nem fognak elkerülni a stresszes időszakok. Ne másokat hibáztasd, ha nem jól alakulnak a dolgaid, hiszen te választasz minden esetben, szabad akarattal rendelkezel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Egy váratlan látogató ma elõre nem várt, kellemetlen híreket hozhat, ám, elsõ körben fogadja fenntartással a hallottakat, vagy legalábbis, ne vegye készpénznek, amit az illetõ mond. Ami a szerelmet illeti, ma nagyon tüzes hangulatba kerülhet, ami fokozhatja amúgy sem kicsi szexuális étvágyát, azonban most kétséges, hogy akad-e környezetében egyáltalán olyan alkalmas partner, akivel kiélhetné szenvedélyét. Ha nem, ne érje be kevesebbel, inkább fogadja el, hogy ez most bizony önben marad!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Egyáltalán nem lesz szerencséd ebben a hónapban, úgy, hogy még az is érthető, ha sokat panaszkodsz. Próbálj egy kicsit visszavonulni, ne harcolj, inkább csak passzívan figyeld a viharos időszakot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai nap folyamán egy új szintre juthat kapcsolata, esetleg egy barátság könnyen romantikus töltettel kezd bírni, esetleg hirtelen teljesen bele is szerethet az illetõbe. Mielõtt teljes odaadással belevetné magát egy ilyen jellegû kapcsolatba, s elkötelezné magát, adjon még egy kis idõt a dolognak, hogy még jobban megismerje rajongásának újdonsült tárgyát! Mindez azért is szükséges, mert lehet, hogy gondolatait beárnyékolja most az érzelmeibõl fakadó idealizmus, így lehet, most nem lát tisztán bizonyos dolgokat, melyek késõbb fontosak lehetnek.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

Nyilas

Kritikus helyzetekkel kell szembesülnöd, ez a hónap nem igazán a te időszakod. Csak kitartás, és sok-sok reményt tudunk kívánni neked. Légy erős, és csak azokra a dolgokra koncentrálj, amire igazán vágysz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai nap beilleszkedési, együttmûködési gondjai adódhatnak környezetével, mert valami, esetleg valaki miatt, nem szívesen csatlakozik egy elképzeléshez, ami végrehajtásához viszont ön szinte nélkülözhetetlen, kedves Nyilas! Ha nincs is ínyére a dolog, próbáljon meg pro-kontra listával dönteni, hogy odateszi-e magát, vagy sem, mert valahogy mégiscsak muszáj döntenie. Nem árulhat zsákbamacskát!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

 

Forrás:

Ez az 5 nő a legerősebb a csillagjegyek között! Te is köztük vagy?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: