Bika

Ki nem állhatod a változást, inkább ragaszkodsz a régi, már megszokott életviteledhez. Ezért is van az, hogy sokan makacsnaktartanak téged, és ez az állítás a szerelemben ugyancsak passzol rád.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-11)

Az éjszaka meglehet, hogy kissé nyugtalanul telt, esetleg furcsa álmok gyötörték, mely kipihenetlen állapottól kissé kedvetlen és motiválatlan lehet. Érdemes azonban, dacolva kimerültségével, összeszednie magát, kedves Bika, mert a nap tele lehet lehetõségekkel, melyeket érdemes lenne megragadnia és kihozni belõlük a legjobbat. Kezdésnek masszírozza meg egy kis langyos vízzel az arcát alaposan, majd, még mielõtt tevékenykedni kezdene, reggelizzen bõséggel, valami nagyon finomat, s meglátja, egy-kettõre magához tér majd!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az összes csillagjegy közül ugyanis te vagy az, aki a legkisebb mértékben változik meg, ha találkozik a Nagy Ő-vel.

Ezek a csillagjegyek rémálomként élik meg az augusztust - A tiéd köztük van?

Sosem szokásod kapcsolatokba ugrálni, ezért ezt csak akkor teszed meg, ha a megfelelő személlyel ismerkedsz meg. Eleinte nem éled bele magad a dologba, csak sodródsz az árral, és szép lassan veszed észre, hogy a párod az életed egyik biztos pontja lett.

Egyre kellemesebben érzed magad a társaságában, képes leszel megnyílni előtte, és olyan dolgokat árulsz el a szerelmednek, mint még soha senkinek.

 

Nyilas

Nincs ellenedre, ha valakivel csak lazább, kötöttségek nélküli kapcsolatot alakítasz ki. Hiszen szeretsz ismerkedni, és imádod az izgalmakat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-11)

Az elméje ma valósággal sziporkázhat az új ötletektõl, céloktól és tervektõl, melyek valósággal átgázolnak minden egyéb gondolatán. A kötelezõkre való koncentráció emiatt jelentõsen gyengülhet, s az ábrándok teljesen félrevihetik abban, amit épp csinál. Tegye le, amivel éppen foglalatoskodik és próbálja meg az áradatból kiszelektálni, mely ötletek mûködõképesek, s melyek azok, amik csupán csak túlzó ábrándok. A rendszerezésnek két pozitív hatása is lehet: egyrészrõl, kevesebb szál fut majd fejében tovább, s így másra is jut újra szellemi kapacitása, másrészt pedig nem kerget majd olyan álmokat, melyek megvalósulása lehetetlen, s így csalódni sem fog majd terveiben. A kevesebb éha több, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-03 - Egy kis fejtörést okozhat ma valaki, aki meglepõen nagy hatással lehet most a szerelmi életére...

Részben ezért is vágysz az utazásra, és legszívesebben mindent kipróbálnál; emiatt ijeszt meg az, hogy valaki mellett elkötelezdmagad.

Egészen addig, míg őszintén és mélyen szerelembe nem esel!

Innentől kezdve ugyanis nem a szabadságod az elsődleges számodra, hanem az, hogy minél több időt tölthess a pároddal.

Nem érzed unalmasnak, ha heteken, sőt, hónapokon át nem utazol semerre, mert meglátod a szépséget a rutinszerűhétköznapokban is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: