Ezeket a csillagjegyeket jócskán próbára teszi az élet az elkövetkező napokban, hetekben. A Skorpió havában nem sok jóra számíthatnak. Vajon te is köztük vagy? És mire érdemes igazán figyelned? A horoszkópból kiderül.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

Itt az ideje egy kis pihenésnek, hiszen mostanában amúgy is sokat hajtott és meglehetõsen megviselheti az ebbõl fakadó stressz, melyet igenis érdemes komolyan venni és oldani. Ne legyen lelkiismeret furdalása, hogy a pihenésre és a kikapcsolódásra szánt percek csökkentik hatékonyságát. Gondoljon arra, hogy, ha az ember rendszeresen megtanul pihenni, akkor lesz csak igazán képes hosszú távon nagy dolgokat véghezvinni! Vegye tehát magát körbe csupa olyan, bohókás, könnyed emberrel, akiknek élvezi a társaságát, s ne hagyja, hogy egy percre is lehervadjon arcáról a mosoly!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Kos változtat a Skorpió havában

A Kos és a Skorpió uralkodó bolygója a Mars, vagyis a két csillagjegyben nagyon sok a közös vonás az ellentétek ellenére is. A Skorpióban járó Nap ugyanakkor a nyolcadik házadra vetít fényszöget, amitől kicsit sem érzed jobban magadat, sőt szokatlanul kedvetlen és morcos lehetsz. Mégis jobb, ha nem gondolod és nem értékeled túl mindazt, ami épp veled történik, a mostani nyomásnál sokkal erőteljesebbet is átvészeltél már. A Skorpió havában fordulj egy kicsit befelé, próbálj lassítani, visszafogni magadat, változtass mindazon, ami már nem szolgál téged. November 8-án a Jupiter a saját jegyébe, a Nyilasba lép, ami ismét jobb kedvre derít téged, nem mellesleg izgalmas utazásban lehet részed. Ugye addig csak kibírod valahogyan?…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai napon sok jó ötlettel gazdagodhat a jövõre nézve, szárnyaló fantáziájának és kreatív gondolatainak köszönhetõen. Bármit is gondoljon ki ma, bármilyen tervei is legyenek, mindenképpen rögzítse lényegüket valamilyen formában, nehogy elvesszenek! Talán apróságnak tûnik, de mindez fontos lehet atekintetben is, hogy, ha már legalább írásban rögzíti õket, akkor már mindjárt egy bizonyos módon így materializálódnak is, segítve ezzel, s maga elõtt látva késõbbi tényleges megvalósulásukat.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

2020 a szerencse éve lesz 5 csillagjegy számára! Akármibe kezdenek, az...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: