Ha el akarod kerülni a kínos csendet a randin, jobb, ha lecsekkolod a srác csillagjegyét! Ezzel a 4 jeggyel ugyanis biztos, hogy jól fogod érezni magad…

Ikrek

Nagyon jó kommunikációs készségeik vannak, biztos lehetsz benne, hogy azonnal fel fog dobni valamilyen témát, és nem fél megosztani veled a véleményét sem. Extra pont, hogy bármilyen típusú emberrel el tud beszélgetni akár órákig is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Kedves Ikrek, ma úgy tûnik, igazán romantikus hangulatban van. Legszívesebben az egész estét párjával töltené egy összebújós vacsora, vagy film mellett, de sajnos lehet, hogy egyedül marad tervével, mert elõfordulhat, hogy kedvesének ma nem lesz kedve mindezekhez. Ne búsuljon, inkább kösse le magát egy jó kis regénnyel, bár az együtt töltött perceket nem helyettesítheti semmi.

Kos

Az impulzív Kos ritkán gondolja át, amit mondani akar, de abban biztos lehetsz, hogy amíg nem állt ki a véleménye mellett, nem nyugszik meg. Inkább rapid randizni jó vele, mert izgalomban biztosan nem lesz hiány.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Az elmúlt idõszakban több ideje lehetett önmagára, kedves Kos, ami meg is látszik. Kipihent, ezért gondolkodása is kreatívabb és energikusabb ma. Ennek hála jobban átlátja dolgait mind a munkájában, mind pedig a magán életében és rendkívül gyorsan talál megoldást feladataira, valamint az esetlegesen adódó problémákra. Használja ki, hogy ma ennyire friss elméje és írjon ötletlistát, hogy semmi ne vesszen kárba értékes gondolataiból.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: