Nyilas

Pénteken nagyon könnyen robbanhat a feszültségbomba. És ez a munkahelyedre, az otthonodra ugyanúgy érvényes. Te vagy most jobb helyzetben, éppen ezért te tudod megakadályozni, elkerülni a vitás helyzeteket. Próbáld visszafogni magadat, és ne ma szembesítsd a többieket a hibáikkal vagy bármilyen tévedésükkel.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Nyilas, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Bak

Hajlamos lehetsz túlhajszolni magadat. Nagyon fontos a munkád, ezért általában többet vállalsz, mint amit valójában el is bírsz. Márpedig, ha rendszeresen hazaviszed a munkádat, azzal nemcsak a párkapcsolatodnak ártasz, hanem a saját egészségednek is. Figyelj magadra, mert előbb-utóbb lerobbansz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Bak? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Vízöntő

Pénteken a legjobb és a legtöbb, amit tehetsz, hogy hagyod a maguk útján folyni az eseményeket. Ma csak szemléld kívülről, ami körülötted – vagy akár benned – zajlik. Fontos összefüggésekre figyelhetsz fel. Más szemmel látni a világot kifejezetten hasznos lehet. Ma jó vagy ebben.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Vízöntõ.

Halak

 Úgy érzed, ma nem mondanak igazat a többiek. Lehetséges, hogy valamit elhallgatnak előled, de ha így is lenne, inkább örülj, hogy nem kötnek minden részletet az orrodra. Van az a helyzet, amikor okosabb nem tudni mindenről. Magadat is így védheted meg a leginkább.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Halak, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: