A különböző csillagjegyek szülöttei eltérő személyiséggel rendelkeznek. Van, aki könnyen megbocsájt, más megbocsájt, de soha nem felejt, míg más csillagjegyek nem felejtenek és nem is bocsájtanak meg.

Skorpió

Megbántottad? Ne is reménykedj abban, hogy elfelejti! Mikor újra megbántod, számíthatsz rá, hogy arcátlanul közli veled “fájdalmát”. Számára mindegy, hogy ráléptél a lábára és utána elnézést kértél, vagy éppen miattad késte le a színházi előadást, képtelen elfelejteni amit műveltél. Az emberek jótulajdonságával nem sokat törődik, azonban örömmel elmondja, hogy kire miért haragszik. Soha nem lehet tudni, mivel sérted meg, ezért megelőzni is nehéz a haragját. A saját rossz tulajdonságait azonban nem akarja elismerni. Aki kiismeri és elfogadja, hogy kissé nehéz személyiség, csak az tud vele boldogan együtt élni, még akkor is, ha családtag.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-31)

Ma nagyon fontos lehet, kedves Skorpió, hogy mennyire képes felismerni önmaga esetleges gyengeségeit, s ez által, mielõbb megtalálni azokat a lehetséges megoldásokat, melyekkel nem csak, hogy javíthat, de akár elõnyt is kovácsolhat a hátrányból!

Ha ezeket megfogadnod 2020-ban a csillagjegyed szerint siker, szerelem és boldog év vár rád

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: