Oroszlán

Oroszlán csillagjegyűként rendre magabiztosan viselkedsz, szereted, ha a reflektorfényben lehetsz. Szívesen mutatod meg másoknak páratlan tehetségedet, vágysz mások elismerésére és figyelmére.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Problémáidat és őszinte érzéseidet gyakran rejtegeted. Kívülről úgy tűnhet, minden rendben, belül mégis hatalmas feszültség munkálkodik benned.

Születési dátumod alapján megtudhatod, hogy ki voltál előző életedben!

Sokat törődsz másokkal, szereted a gondjukat viselni. A legjobb módszer arra, hogy levezesd a feszültséget, ha elmész bulizni, táncolni, énekelsz vagy megnézel egy jó színházi előadást.

Szűz

Igazi elemző típus vagy, ha Szűz a csillagjegyed. Folyton a saját fejed után mész, makacs vagy és gyakran túl kritikus vagy önmagaddal szemben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Állandóan a maximumra törekszel és soha nem lehet más a cél számodra, mint a tökéletesség.

Logikus gondolkodás jellemez, és pont emiatt tele vagy kétségekkel. Stressz-levezetésként olyan tevékenységre van szükséged, amellyel kikapcsolhatod a gondolataidat és - ha ideiglenesen is – kiürítheted az elmédet.

Szakíts, ha bírsz! Így teszik a csillagjegyek

Meditálj, jógázz, kertészkedj, vegyél egy forró fürdőt vagy ülj be valahova a barátaiddal egy csendes beszélgetésre.

Mérleg

Mérleg csillagjegyűként szinte kötelességednek érzed, hogy segíts másokon. Mindenkihez kedves vagy, amit azonban sokan kihasználnak és folyton hozzád fordulnak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez egy idő után nagyon megterhelő, bármennyire is jószándékú vagy, csak magadnak teszel rosszat ezzel.

A legfontosabb, hogy harmóniát és egyensúlyt teremts az életedben és ha ez megvan, ne engedd, hogy bármi kizökkentsen.

Neked való sportág lehet a fallabda és a pilates, de emellett érdemes múzeumokat látogatnod, az otthonodat dekorálnod vagy csak kirakatokat nézegetned.

Skorpió

Skorpióként igazi szenvedélyes és örökmozgó személyiség vagy. Ha eszedbe jut egy ötlet, addig nem nyugszol, míg azt meg nem valósítod.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Gyakran szinte megszállottság jellemez, szeretsz vizsgálódni, nyomozni. Érdemes lenne gyakrabban kikapcsolnod és lazítanod.

Próbáld ki a masszázst, segíteni fog! Nem feltétlenül egész testes masszírozásra kell gondolnod, gyakran egy kéz vagy fejmasszázs is segíthet, amit akár te magad is elvégezhetsz.

Emellett tölts több időt a pároddal, próbáljatok ki izgalmas dolgokat, menjetek el érdekes programokra és vigyetek egy kis izgalmat a szexuális életetekbe.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: