Nyilas

Nyilas csillagjegyűként igazi álmodozó alkat vagy. Nem szeretsz unatkozni, folyton programokat szervezel magadnak és a barátaidnak, közben pedig nem veszed észre, hogy ez kimerültséghez vezet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Túl sok felelősséget vállalsz és a kelleténél több feladatot és problémát veszel a nyakadba.

Ezekkel a csillagjegyekkel gyorsan túlteszed magad a szakításon

Nagylelkű típus vagy és fontosak számodra a barátaid, de nem lenne szabad az összes tartalék pénzedet rájuk költened.

A természetjárást neked találták ki, menj ki a szabadba, sétálj egy nagyot és egy ideig verd ki a fejedből a problémákat.

Bak

Ha Bak csillagjegyű vagy, akkor nem is lehetne megfelelőbb jelzőt találni a személyiségedre, mint az, hogy munkamániás.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Nagy lehetõséget kaphat ma, kedves Bak. Egy új ember az életében felismerte az önben rejlõ lehetõségeket és felkínálhat egy olyan esély, amilyenben még soha nem volt része azelõtt. Egy egészen új kísérleti jellegû szolgáltatás, vagy részleg irányítását is megszerezheti. Több van önben, mint gondolná, s higgye el, ez az erõ egészen új, izgalmas utak felé kalauzolhatja önt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hatalmas felelősséget vállalsz, ez tart mozgásban, emiatt pörögsz mindig, ez azonban hosszú távon nem tesz jót neked.

Szerdai Horoszkóp - Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, akkor.....

Vágysz arra, hogy fentebb juss a ranglétrán, ezért mindent megteszel, precízen dolgozol és maximalista vagy.

Mindig nagyon hosszú a teendőid listája, emiatt nagyon stresszes életet élsz. Érdemes lenne többet lazítanod, az extrém sportokat pont neked találták ki. Menj el a hegyekbe túrázni, hegyet mászni vagy síelni, garantáltan kikapcsol majd.

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, akkor számodra igazán nagy kihívást jelent, hogy teljesen kikapcsolj és legalább rövid időre kiűzd a fejedből a gondolatokat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Vízöntõ, a mai napon igazán energikusnak érezheti magát. Használja ki ezt a löketet és bizonyítsa munkahelyén rátermettségét. Biztos lehet benne, hogy felfokozott teljesítménye másnak is feltûnik majd és kitudja még a végén elõnye is származhat belõle. Ne feledje ki kedvesét se a jóból, munka után találjon ki valamilyen közös programot kettejüknek. Menjenek vacsorázni, moziba vagy épp a parkba sétálni. Biztos lehet benne, hogy energikusságát a késõbbi órákban is kamatoztathatja majd!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Igazán kreatív vagy, tele vagy folyton ötletekkel, mindig agyalsz valamin. Minden problémát egyszerre akarsz megoldani, szinte soha nem lazítasz.

Bár első hallásra bizonyára ijesztően hangzik számodra, az lenne a legjobb megoldás, ha néha beiktatnál olyan napokat, amikor kikapcsolod a telefonodat és az emailjeidet sem ellenőrzöd.

Érdemes lenne meditálnod és jógáznod, hogy így vezesd le a feszültséget.

Halak

Sokan azt gondolnák, hogy a Halak igazi hidegvérűek és soha nem stresszelnek, de tévednek! Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, bár nem mutatod mások felé, belül igenis hatalmas feszültség emészt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiánya, ma átmeneti félreértésekhez vezethet ön és egy, az ön számára fontos valakivel kapcsolatban. Ne hagyja azonban annyiba a dolgot, s inkább tisztázza mielõbb a helyzetet, nehogy aztán késõbb kisítsék a szavak, melyek most elhangzottak, vagy éppen ellenkezõleg, kimondatlanul maradtak. Amúgy sem viseli jól (érthetõ módon) a tartós konfrontációt, kedves Halak, különösen szeretteivel nem, így semmiképpen se hagyja elmérgesedni egy pillanatig sem a dolgokat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nem hagyod, hogy mások mondják meg, mit csinálj, mindig a saját fejed után mész. Igen kreatív és álmodozó vagy.

Ha eddig még nem tetted, érdemes lenne kipróbálnod valamilyen művészeti ágat, elkezdhetnél festeni vagy rajzolni, de remek stressz-levezető lehet számodra az is, ha csupán énekelsz.

Emellett kipróbálhatod a jógát és a meditációtis, a lényeg, hogy megtaláld azt a tevékenységet, amikor valóban ki tudod kapcsolni az agyadat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: