Ők aztán rendesen betáraztak egóból…

Oroszlán

Az önbizalma a saját tévedhetetlenségéből fakad, amivel nem feltétlenül lesz minden helyzetben szimpatikus, azonban – meglepetéééés – nem is törekszik erre különösebben. A bukásaiért mindig a körülményeket hibáztatja, és minden sikert, amihez kicsit is köze volt, magának tulajdonítja. Nem könnyű együtt dolgozni vele, viszont a lelkesedése ragadós, a magánéletben pedig hajlamos nonstop ellopni a showt, amiről ugyancsak túláradó önbizalma a felelős.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma könnyen ismét a zajló események kellõs közepén találhatja magát, ami által igencsak sok múlhat önön. Eme pozícióban remekül érzi magát, hisz nincs is jobb annál, amikor az ember tudja, hogy számít, s hogy fontos része a csapatnak! Az élvezetes tevékenykedés után aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés is, melyet most érdemes egy nyüzsgõ, központi helyre szerveznie, s mindenkit invitálnia rá, aki csak számít.

Ki hogyan találja meg, éli át a szerelmet? A horoszkópod megmondja.....

Bika

Munka + idő = bármi sikerülhet. Erősen dolgoznak benned a pozitív forgatókönyvek egyszerű képletei, és a tükörbe nézve is maximálisan elégedett vagy. Az önbizalmad titka, hogy tökéletesen elfogadod magad, azokat a részeket is szereted magadban, amiket mások nem feltétlenül szeretnének, de nem tűnsz sem törtetőnek, sem beképzeltnek. Sőt, kifejezetten támogató vagy, ha egy olyan féllel sodor össze az élet, akinek jóval kevesebb jutott önszeretetből és elismerésből, mint neked.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma nagy érzelmek törhetnek felszínre önben, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, vagy elfojtani egykönnyen. Lehetséges ráadásul, hogy nem éppen a megfelelõ helyzetben ejt el ma egy-két mondatot, ami további bonyodalmakhoz vezethet. A legjobb az lenne most, ha próbálna mindent megtenni annak érdekében, hogy érzelmei ne befolyásolják látványosan tevékenységeit, akkor talán elkerülhetõek lesznek a feszültségek, s attól is kevésbé kell majd tartania, hogy esetleg olyat mond, amit késõbb megbán.

Nyilas

Kicsit olyan vagy, mintha a vizespalackodban, a kávéscsészédben, de még a zabkásádban is extra önbizalom-adag lenne. Pontosan tudod, mit akarsz, sosem kérdőjelezed meg magad, és másoknak sem hagyod mindezt. A legtöbb konfliktusod pont abból fakad, hogy vannak, akik ezt nem így gondolják. Ahelyett, hogy szavakkal próbálod megharcolni az igazad, tedd őket félre, és vedd elő a tetteket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap során, meglehetõs érzelmi viharok közepette, szinte ide-oda dobálhatja a szél, mialatt mindenkinél jobban élvezi azt a parttalan, ám mégis szabad csapongást! Annál is inkább, mivel ezúttal az érzelmi viharok alatt, korántsem viszontagságokat, inkább pozitív lökéshullámokat kell érteni, melyek a legkülönfélébb forrásokból érkezhetnek, s ezért rendkívül izgalmas szituációkat eredményezhetnek! Ki tudja, hogy végzõdik a mai nap?