3. A Kos

A Kosról nehéz elhinni, hogy szomjazza a pozitív megerősítést, az elismerő szavakat, hiszen mindig bátornak, magabiztosnak tűnik, de még ő is erősen igényli a visszajelzéseket. Számára a flört egyenlő a dicséretekkel, a hiúsága legyezgetésével, ezért ő pontosan ugyanígy mutatja ki vonzalmát és persze a szeretetét a leendő vagy már meglévő párjának. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Mindenképpen tegyen ma eleget minden olyan invitálásnak, ami, eddig ismeretlen utak felfedezésével, vagy új emberek megismerésével kecsegtet. A változás szele a levegõben van, de csakis akkor következhet be, ha éberen figyel az apró jelekre és lép a kellõ pillanatban. Egy társasági eseményen ma nagy eséllyel ismerhet meg valakit, aki a késõbbiekben fontos szerepet tölthet be majd életében, sõt, akár élete párját is megismerheti, amennyiben ez még nem történt volna meg! Hallgasson intuícióira és fedezze fel a z újdonsült ismerõseiben rejlõ értékeket, hogy elõkészítse a terepet a bizalmi szálak kialakítására.

4. Az Oroszlán

Az Oroszlán önmagába vetett hite minden más csillagjegynél erősebb, ennek ellenére imádja az elismerő szavakat, rendkívül fontos számára, hogy a külvilág szavakkal is méltányolja a teljesítményét. Nagyon őszinte és egyenes jellem, ezért szeretetnyelvében ő csak akkor osztogatja az elismerő szavakat, amikor valóban szívből gondolja, amit mond.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

5. A Rák

A Rák pontosan tudja, néha milyen nehéz vagy problémás lehet az élet. Tökéletesen ráérez, mikor van párjának a legnagyobb a pozitív megerősítésekre, a kedves szavakra, az elismerésre. Tény és való, tőle mindezt biztosan meg is kapja, hiszen az ő szeretetnyelve is az elismerőés szép szavak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Újra a pályán érezheti magát, kedves Rák, s meglehet, hogy nem azonnal, de hamar fel tudja venni a lehetõségek fonalát. Legyen türelmes, mert lehet, hogy nem azonnal fog kopogtatni ajtaján a szerencse. Addig is keresse a lehetõségeket, találja meg az alkalmakat, ahol kamatoztathatja eddig megszerzett tapasztalatait. A következõ idõszakban érezni fogja tetteinek elõremozdító hatását.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: