3. A Kos

A Kosról nehéz elhinni, hogy szomjazza a pozitív megerősítést, az elismerő szavakat, hiszen mindig bátornak, magabiztosnak tűnik, de még ő is erősen igényli a visszajelzéseket. Számára a flört egyenlő a dicséretekkel, a hiúsága legyezgetésével, ezért ő pontosan ugyanígy mutatja ki vonzalmát és persze a szeretetét a leendő vagy már meglévő párjának. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Kos. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

4. Az Oroszlán

Az Oroszlán önmagába vetett hite minden más csillagjegynél erősebb, ennek ellenére imádja az elismerő szavakat, rendkívül fontos számára, hogy a külvilág szavakkal is méltányolja a teljesítményét. Nagyon őszinte és egyenes jellem, ezért szeretetnyelvében ő csak akkor osztogatja az elismerő szavakat, amikor valóban szívből gondolja, amit mond.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

5. A Rák

A Rák pontosan tudja, néha milyen nehéz vagy problémás lehet az élet. Tökéletesen ráérez, mikor van párjának a legnagyobb a pozitív megerősítésekre, a kedves szavakra, az elismerésre. Tény és való, tőle mindezt biztosan meg is kapja, hiszen az ő szeretetnyelve is az elismerőés szép szavak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: