3. A Kos

A Kosról nehéz elhinni, hogy szomjazza a pozitív megerősítést, az elismerő szavakat, hiszen mindig bátornak, magabiztosnak tűnik, de még ő is erősen igényli a visszajelzéseket. Számára a flört egyenlő a dicséretekkel, a hiúsága legyezgetésével, ezért ő pontosan ugyanígy mutatja ki vonzalmát és persze a szeretetét a leendő vagy már meglévő párjának. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ma meglehetõsen irritáló lehet a Kos számára, a környezetében élõ néhány ember állandósult negatív, esetleg rosszindulatú megnyilvánulásai, melyek nagyon távol állnak eme jegy képviselõjének világnézetétõl. Be kell azonban látnia, hogy vannak, akik így érzik jól magukat, lételemük a pesszimista hozzáállás, és akiket képtelenség megváltoztatni. Felesleges is tehát a velük való foglalkozásra pazarolnia az energiáit, inkább, ha nem szeretni hallgatni az ilyesmit, akkor egyszerûen zárkózzon el a többiek elõl és mélyedjen bele egy nagyratörõ álmának megvalósításába, önhöz illõ módon, csupa-csupa pozitív dologra gondolva!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

4. Az Oroszlán

Az Oroszlán önmagába vetett hite minden más csillagjegynél erősebb, ennek ellenére imádja az elismerő szavakat, rendkívül fontos számára, hogy a külvilág szavakkal is méltányolja a teljesítményét. Nagyon őszinte és egyenes jellem, ezért szeretetnyelvében ő csak akkor osztogatja az elismerő szavakat, amikor valóban szívből gondolja, amit mond.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp - A helyzet egy másik szemszögből nézve talán nem is olyan bonyolult...

5. A Rák

A Rák pontosan tudja, néha milyen nehéz vagy problémás lehet az élet. Tökéletesen ráérez, mikor van párjának a legnagyobb a pozitív megerősítésekre, a kedves szavakra, az elismerésre. Tény és való, tőle mindezt biztosan meg is kapja, hiszen az ő szeretetnyelve is az elismerőés szép szavak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai napon egy olyas valakivel szeretne újra kapcsolatba kerülni, akit már régóta nem látott és hiányzik önnek. Ne pazarolja az idõt, ha tényleg így érez, akkor cselekedjen. Hívja fel, írjon neki, vagy látogassa meg az illetõt. Könnyen elõfordulhat, hogy rég nem látott ismerõse is hasonlóképpen érez, csak épp fél megtenni az elsõ lépést az ön irányába. Ha sikerül egymással felvenni a kapcsolatot, elõször fura lehet a közös csevej, de csak amiatt, mert zavarban érezhetik magukat. Meglátják pár perc alatt feloldódnak és mikor a közös élmények is felelevenednek, minden a régi kerékvágás szerint fog majd alakulni, folytatódni.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: