Az izgalom, a kaland és a temperamentum olyan tulajdonságok, amik valakiben vagy alapvetően megvannak, vagy nincsenek. Érdekes módon azonban a horoszkópunk sok mindent elárulhat rólunk még ezzel kapcsolatban is. Ma azokat a jegyeket vettük górcső alá, akik nem félnek semmitől.

Kos

A Kosokról nem hiába mondják sokszor, hogy fejjel mennek a falnak. Ha valamit akarnak, azt megszerzik, temperamentumuk és életerejük pedig vitathatatlanul. Majdhogynem minden érdekli őket, ami izgalmas, ami új, legfőbb okuk a kalandra pedig egyértelműen a bizonyítás. Bizonyítás arra, hogy ők igenis bármire képesek, és semmitől nem félnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma legyen nagyon óvatos a viccelõdéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerû félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elõvigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielõtt az elharapózna!

A 3 leghűtlenebb és a 3 leghűségesebb csillagjegy

Nyilas

Ha felfedezésről, utazásról van szó, a Nyilasok azonnal ugranak és már indulnak is. Imádják a kihívásokat, és nem félnek szembeszállni semmivel és senkivel céljaik elérése érdekében. Rendkívül hiperaktívak és hajlamosak a mértéktelenségre és a túlzásokra is. Nagyon nehezen viselik a semmittevést, ezért fölös energiáikat gyakran szeretik levezetni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma elsõ megérzései kissé tévútra vezethetik, ezért, bármirõl is legyen szó, semmiképp se ítélkezzen, mielõtt össze nem gyûjtött minden részinformációt, s utána nem járt alaposan mindennek. Igyekezzen e közben is objektív maradni, mert most kissé megbízhatatlannak, s makacsnak bizonyulhatnak az emberek!

Oroszlán

Az Oroszlánok az egyik, ha nem a legdinamikusabb jegynek számítanak. Azt is mondhatjuk, hogy a fizikai aktivitás a lételemük, gyönyörük első számú forrása. Mivel szükségük van a csodálókra és a sikerélményekre, ezért megtesznek bármit, belevágnak bármibe, amitől senki nem tudja őket visszatartani.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma meglehet, hogy mérges, sõt csalódott valami miatt, amit nem kapott meg, ami nem sikerült, ám ezen érzések közül egyik sem jó tanácsadó. Kutassa fel, vajon milyen okok vezethettek sikertelenségéhez, s fordítsa frissen szerzett tudását és tapasztalatát egy újabb nekirugaszkodásra! Ne adja fel, ezúttal sikerülni fog!

Skorpió

A Skorpiók jelmondata lehetne az is, hogy mindent vagy semmit, hiszen szenvedélyes természetük igen szélsőséges érzelmi állapotokat tud felmutatni. Számukra nincs lehetetlen, és mivel gyakran feszültek, szükségük van a kihívásokra, kalandokra, hogy levezessék a frusztrációikat. A kaland és a sport általában megnyugtatja őket, ha pedig ez a tevékenység még kockázatot és kihívást is jelent, úgy az még csábítóbb lesz számukra.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma használja erõteljes energiáit és különösen intenzív empatikus készségét, s legyen nagyon befogadó és nyitott a világra, mert meglehet, hogy valahol pont az ön segítségére van most óriási szükség. Ne utasítson vissza ma senkit, aki kér öntõl, csak mert idõhiányban szenved, s csak azért is próbálja valahogy beleféreszteni az ilyesmit a napirendjébe. Meglátja, önmaga is sokat fog, fõként lelkileg gazdagodni a mai áldozatkészsége által!

Forrás:

Vasárnapi Horoszkóp - Teljesen normális dolog, hogy időnként nem tudja pontosan, hogy mit is akar...