Az izgalom, a kaland és a temperamentum olyan tulajdonságok, amik valakiben vagy alapvetően megvannak, vagy nincsenek. Érdekes módon azonban a horoszkópunk sok mindent elárulhat rólunk még ezzel kapcsolatban is. Ma azokat a jegyeket vettük górcső alá, akik nem félnek semmitől.

Kos

A Kosokról nem hiába mondják sokszor, hogy fejjel mennek a falnak. Ha valamit akarnak, azt megszerzik, temperamentumuk és életerejük pedig vitathatatlanul. Majdhogynem minden érdekli őket, ami izgalmas, ami új, legfőbb okuk a kalandra pedig egyértelműen a bizonyítás. Bizonyítás arra, hogy ők igenis bármire képesek, és semmitől nem félnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Amennyiben egy nagyobb mûveletet, ügyintézést, esetleg utazást tervez, ne vágjon bele ma, ha lehet, inkább halassza máskorra az ilyesmit, mert a nap folyamán egy valóságos pechsorozattal kellhet szembenéznie. Ha mégsem tûr halasztást a dolog, akkor lelkiekben sajnos érdemes felkészülnie néhány bosszúságra, melyek miatt akár teljes kudarcba is fulladhat az eleinte jól induló ügyintézkedés. Legyen ma a szokásosnál is óvatosabb, testi épségét illetõen, mert akár apróbb sérülések is érhetik, ha nem vigyáz kellõképpen magára!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Január 9.

Nyilas

Ha felfedezésről, utazásról van szó, a Nyilasok azonnal ugranak és már indulnak is. Imádják a kihívásokat, és nem félnek szembeszállni semmivel és senkivel céljaik elérése érdekében. Rendkívül hiperaktívak és hajlamosak a mértéktelenségre és a túlzásokra is. Nagyon nehezen viselik a semmittevést, ezért fölös energiáikat gyakran szeretik levezetni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

A nap folyamán, kedves Nyilas, könnyen úgy érezheti, mintha be lenne zárva, s önre borulnának minden irányból a falak. Ez a meglehetõsen nyomasztó érzés jórészt azon hatásoknak, tényezõknek tudható be, melyek megpróbálhatják mostanában keretek közé szorítani. A beszûkült élettér érzését most nagyban enyhítheti, ha fizikálisan szabadítja fel egy kicsit magát, s kiszabadul egy gyors sétára, esetleg egy röpke kirándulásra, vagy futni a nap folyamán. Ez azonban csak átmeneti megoldás, így érdemes kikapcsolódás közben elgondolkodnia azon, hogy hogyan változtathatna a helyzeten, hogyan szabadulhatna meg korlátaitól.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlánok az egyik, ha nem a legdinamikusabb jegynek számítanak. Azt is mondhatjuk, hogy a fizikai aktivitás a lételemük, gyönyörük első számú forrása. Mivel szükségük van a csodálókra és a sikerélményekre, ezért megtesznek bármit, belevágnak bármibe, amitől senki nem tudja őket visszatartani.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ha jelenleg szingli, akkor ma könnyen találkozhat egy olyan illetõvel, aki elsõre igen izgalmasnak tûnik. Meglehet, hogy tényleg õ a tökéletes partner önnek, ugyanakkor azért legyen óvatos! Eme csodálatos, új ember lehet, hogy problémái megoldását látja csak önben, esetleg túlságosan féltékeny, vagy birtokolni vágyó személyiség. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne hagyja sodródni az eseményeket és élvezze nyugodt szívvel a vonzó idegen társaságát is, csupán csak arra inti, hogy legyen mindeközben körültekintõ. Ha úgy érzi, már sikerült egy kicsit megismernie választottját, és világossá válik, hogy szó sincs ilyesmirõl, akkor vágjon bele bátran a nagy kalandba!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók jelmondata lehetne az is, hogy mindent vagy semmit, hiszen szenvedélyes természetük igen szélsőséges érzelmi állapotokat tud felmutatni. Számukra nincs lehetetlen, és mivel gyakran feszültek, szükségük van a kihívásokra, kalandokra, hogy levezessék a frusztrációikat. A kaland és a sport általában megnyugtatja őket, ha pedig ez a tevékenység még kockázatot és kihívást is jelent, úgy az még csábítóbb lesz számukra.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma növekvõ anyagi gondokkal lehet kénytelen szembe nézni a Skorpió, melyek egyre inkább befolyásolhatják tervei mûködését, méghozzá negatívan. A helyzet azonban csak átmeneti, s talán néhány várt bevétel késlekedésébõl származhatnak a támadt likviditási rések. Ma azonban minden nehézség ellenére legyen türelemmel, s ne próbálja meg tömködni a réseket! Ha vár egy napot, jelenleg már az is képes lehet önmagában is felszámolni a hiányokat. A lényeg annyi, hogy kár stresszelnie magát, mert az semmiképpen sem megoldás a problémára.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A 12 csillagjegy 12 legnagyobb hazugsága! Vigyázz, mert ebbe te is belepirulsz majd!