Az izgalom, a kaland és a temperamentum olyan tulajdonságok, amik valakiben vagy alapvetően megvannak, vagy nincsenek. Érdekes módon azonban a horoszkópunk sok mindent elárulhat rólunk még ezzel kapcsolatban is. Ma azokat a jegyeket vettük górcső alá, akik nem félnek semmitől.

Kos

A Kosokról nem hiába mondják sokszor, hogy fejjel mennek a falnak. Ha valamit akarnak, azt megszerzik, temperamentumuk és életerejük pedig vitathatatlanul. Majdhogynem minden érdekli őket, ami izgalmas, ami új, legfőbb okuk a kalandra pedig egyértelműen a bizonyítás. Bizonyítás arra, hogy ők igenis bármire képesek, és semmitől nem félnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

A mai nap minden szempontból fárasztónak ígérkezik. Írásbeli munkáihoz ma különösen erõs inspirációra és kreativitásra lehet szüksége, de kemény munkájának meg lehet a gyümölcse, ha nem adja fel félúton a küzdelmet és minden tudását latba vetve végzi feladatait. Szeretteivel legyen ma különösen nyílt és kommunikatív, kedves Kos, így lehet, hogy végre meg tudnak beszélni néhány, már rég, bántó dolgot, valamint ismét közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-09 - Ma kissé bizonytalan lehet, aminek folytán, míg az egyik pillanatban úgy érzi...

Nyilas

Ha felfedezésről, utazásról van szó, a Nyilasok azonnal ugranak és már indulnak is. Imádják a kihívásokat, és nem félnek szembeszállni semmivel és senkivel céljaik elérése érdekében. Rendkívül hiperaktívak és hajlamosak a mértéktelenségre és a túlzásokra is. Nagyon nehezen viselik a semmittevést, ezért fölös energiáikat gyakran szeretik levezetni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlánok az egyik, ha nem a legdinamikusabb jegynek számítanak. Azt is mondhatjuk, hogy a fizikai aktivitás a lételemük, gyönyörük első számú forrása. Mivel szükségük van a csodálókra és a sikerélményekre, ezért megtesznek bármit, belevágnak bármibe, amitől senki nem tudja őket visszatartani.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Az ember néha hajlamos racionális és józan maradni, mert környezete bizonyos jelzései azt sugallják, hogy ez a jó döntés. Ma azonban bármennyire is szeret beilleszkedni egy közösségbe, álmai miatt adja fel ezt a tulajdonságát, és cselekedjen szíve szerint, mert a mai nap rendkívül alkalmas lehet vágyai megvalósítására.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók jelmondata lehetne az is, hogy mindent vagy semmit, hiszen szenvedélyes természetük igen szélsőséges érzelmi állapotokat tud felmutatni. Számukra nincs lehetetlen, és mivel gyakran feszültek, szükségük van a kihívásokra, kalandokra, hogy levezessék a frusztrációikat. A kaland és a sport általában megnyugtatja őket, ha pedig ez a tevékenység még kockázatot és kihívást is jelent, úgy az még csábítóbb lesz számukra.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Ma fény derülhet néhány olyan személyes, félreérthetõ dologra, melyet régebben nem tudott megérteni, kedves Skorpió. Tiszta gondolatainak köszönhetõen munkájában dinamikus lehet, pikk-pakk végez az önre kirótt feladatokkal. Legyen ma még a szokásosnál is különösebb tekintettel pénzügyi dolgaira, és akkor biztosan elégedetten zárhatja napját.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

Családi horoszkóp: Vajon milyen a gyermeked jelleme?