Ezeknek a csillagjegyeknek számos nehézséget, akadályt hozhat az április. Jó hír, hogy rájuk különösen igaz a mondás, mely szerint minden jó, ha jó a vége. A hónap vége már egyre jobban alakul. Vajon te is köztük vagy?

A Bika nem találja a helyét áprilisban

Kedves Bika! Valóban nehézségeket hozhat most számodra az élet, mégis fel a fejjel, ahogy mondani szokás, lesz ez még jobb is. A karmádban különleges felismeréseket tehetsz áprilisban, ami persze fájdalmas is lehet, de mindenképpen téged támogat. Most a legszívesebben ki sem mozdulnál az otthonodból. Ne is tedd, ha nincs hozzá kedved. Ha lenne bárki is az életedben, aki megbántott egykor, ideje megbocsátani neki. Ez is karmikus feladat. Lépj túl rajta, hihetetlen könnyebbséget érzel majd. Aztán meg hamarosan eljön a te időszakod, tudod, április végén már a Bika jelében jár a Nap.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ez egy kiváló nap lehet arra, hogy kiötölje, hogyan takarékoskodhat egy-két apró változás beépítésével jelenlegi projektjében. Mivel azonban a csillagok ma felerõsítik éles látását is, érdemes az olyan területekre is koncentrálnia, ahol épp fejlesztéseket végez. Sõt! Ha úgy érzi, valamelyik szerette kissé szokatlan dolgokat mûvel mostanában, ma egy kis utánajárással könnyen felderítheti azt is, azaz, hogy valójában mi áll a dolog hátterében!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Valódi boldogság vár 2019-ben ezekre a csillagjegyekre

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: