Ezeknek a csillagjegyeknek számos nehézséget, akadályt hozhat az április. Jó hír, hogy rájuk különösen igaz a mondás, mely szerint minden jó, ha jó a vége. A hónap vége már egyre jobban alakul. Vajon te is köztük vagy?

A Bika nem találja a helyét áprilisban

Kedves Bika! Valóban nehézségeket hozhat most számodra az élet, mégis fel a fejjel, ahogy mondani szokás, lesz ez még jobb is. A karmádban különleges felismeréseket tehetsz áprilisban, ami persze fájdalmas is lehet, de mindenképpen téged támogat. Most a legszívesebben ki sem mozdulnál az otthonodból. Ne is tedd, ha nincs hozzá kedved. Ha lenne bárki is az életedben, aki megbántott egykor, ideje megbocsátani neki. Ez is karmikus feladat. Lépj túl rajta, hihetetlen könnyebbséget érzel majd. Aztán meg hamarosan eljön a te időszakod, tudod, április végén már a Bika jelében jár a Nap.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-27 - Nagyon várhat egy közelgõ eseményt, amely alkalmával, módja nyílhat...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: