Az Ikrek

Az Ikrek hölgy ez elérhetetlenségi lista harmadik helyezettje. Ő nagyon is készen áll a mély és tartós kapcsolatra, persze csak akkor, ha a férfi kellően felcsigázta az érdeklődését. Tény és való, nála a kommunikáció, az izgalmas beszélgetések nagyon fontos szerepet töltenek be, ezért olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan remekül kommunikál, képes izgalmasan, érdekesen beszélgetni, érti a szarkasztikus, cinikus poénokat, nem mellesleg megnyerő külsővel rendelkezik. Nem könnyű megfelelni az elvárásainak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma egy személy, vagy helyzet megijesztheti, amitõl úgy érezheti, jobb lenne inkább visszavonulót fújnia, azonban, ez eszébe se jusson! Tudja, hogy mi a megoldás és képes is azt véghezvinni, így bátran szállhat szembe ma az igazságtalanságokkal. Ha így cselekszik, még maga is meg fog azon döbbenni, milyen nagy dolgokra is képes valójában! Ne feledje továbbá, hogy, bármennyire is idegölõ lehet a mai nap, mindennek meg kellett történnie, hogy végre túlléphessen bizonyos dolgokon, s élhesse kellemesebb körülmények között az életét, legyen szó bármirõl is!

A Vízöntő

A Vízöntő hölgy nagyon szívesen randizik, hiszen szereti a társaságot, az újdonságot, az izgalmas kihívásokat. Ugyanakkor ő is igencsak komoly elvárásokat támaszt a lehetséges partnerekkel szemben. Amellett, hogy a férfi kedvelje a színházi előadásokat, nem baj, ha kellő humorral is rendelkezik, szívesen kirándul a természetben, őszinte és megbízható is. A Vízöntő hölgynél a bizalom elsődleges, és ez az, amivel el lehet nyerni a szívét.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma igen változékony lehet ön körül a hangulat, kedves vízöntõ. Ezen szélsõséges hangulatingadozások miatt ön is könnyen azt érezheti, hogy egyik percben minden tökéletes, erõsnek és kitartónak hiszi magát, míg egy kis idõ múlva meg már minden olyan megkeseredettnek tûnik, s erejét veszti. Ezt a jelenséget tovább fokozhatja, hogy néha kicsit túl sok energiáját is pazarolja mások megsegítésére, sõt, sokszor olyanokéra, akik talán meg sem érdemlik, s ettõl maga is vegyes érzelmekkel telítõdhet, melyek néha túlcsordulnak. Próbálja meg valahogy belõni az arany középutat!

A Bak

A Bak hölgy nagyon visszafogott és tartózkodó típus, nem mellesleg ellenállhatatlan csillagjegy. Az ő kezét nem nyered el azzal, ha elé viszed a sárkány levágott fejét. Ő komoly és megbízható társra vágyik, aki valóban mindent megtesz, hogy boldognak láthassa őt. Viszont ha képes vagy kiállni a talán nem is olyan kevés próbát, bízhatsz abban is, hogy vele a mese boldogan ér véget. Boldogan éltek, míg meg nem haltok…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma úgy érezheti, hogy kifejezetten elszigetelõdött mostanában a nagy átlagtól, s csak néhány ember érti meg igazán. Ez valóban nem egy téves következtetés, kedves Bak, de higgye el, jobb is ez így. Inkább csupán néhány, de igaz barát, mint egy csomó ismerõs, haver, cimbora, vagy barátnõ, akik aztán, amikor éppen nem túl rózsás a helyzet, hirtelen pont sohasem érnek rá semmire... A többieknek tehát elég csak azt látni önben, amit szívesen megmutat nekik is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: