Ezek a csillagjegyek rendre egymásba szeretnek. Pedig a lelkük mélyén pontosan tudják, hogy ők sosem lehetnek igazán boldogok. Hol szakítanak, hol újrakezdik a kapcsolatot, sem együtt, sem külön nem érzik jól magukat. Közös életük macska-egér harc, mégsem tudnak elszakadni egymástól. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek élnek se-veled-se-nélküled párkapcsolatban. Te és a párod köztük vagytok?

Az Oroszlán és a Szűz párkapcsolata

Kettejük kapcsolata a Szűz idegeinek tesztje is lehetne. Kezdetben elkápráztatják egymást, a szerelem bámulatos erővel lobban fel bennük. Az Oroszlán elvarázsolja párját, nagyvonalú és figyelmes, még arra is hajlandó, hogy a számára alapból oly fontos csillogásról párja érdekében lemondjon. Ez pedig nála igencsak sokat jelent. A Szűz fürdőzik a szeretetben, de persze ő is mindent megtesz szerelme boldogságáért. Eleinte legalábbis. Aztán, ahogyan szépen lassan szertefoszlik a rózsaszínű köd, úgy ismerik fel egymás hibáit. A Szűz partnerre vágyik, aki hajlandó tenni a kapcsolatért, az Oroszlán figyelmét ugyanakkor az anyagi dolgok kötik le elsődlegesen. Gondoskodást, feltétel nélküli figyelmet vár a Szűztől, no meg azt, hogy ő is tegye hozzá közös életükhöz a szükséges anyagi fedezetet. A Szűz úgy érzi, csak ő fordít energiát a kapcsolatra, az Oroszlán szerint a Szűz folyton költekezik. A viták mindennapossá válnak, mégsem tudnak elválni elszakadni egymástól. A kapcsolat elején érzett szerelem köti össze őket, pedig a lelkük mélyén tudják, nagyon eltérően gondolkoznak az életről, így ők sosem lehetnek igazán boldogok együtt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma könnyen úgy érezheti a Szûz, mintha tesztelné az élet. A dolgok ráadásul igencsak összekavarodhatnak a munka terén is, ami tovább bonyolíthatja a helyzetet, azonban mégsem kell nagyobb problémával számolnia a mai nap folyamán, ugyanis meglepõen jól veszi a hajtûkanyarokat, sõt, kivételesen még talán élvezi is a megpróbáltatásokat, hiszen azok most kifejezetten pallérozzák elméjét! Kitartás, önfegyelem és minden csakis jól alakulhat majd!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: