Legyen szó pénzről, evésről vagy szerelemről, ezek a csillagjegyek nem az önzetlenségükről vagy a mértéktartásról ismertek. Mindent és mindenkit akarnak. Azt a szót pedig, hogy NEM, hírből sem ismerik. Vajon te is a legakaratosabb, a legtelhetetlenebb csillagjegyek közé tartozol? A horoszkóp mindenkit leleplez.

1. Kos

A Kos az alkudozás mestere, aki mindenkor a legelőnyösebb ügyletre utazik. Az ingyen holmik megszállottja, az a típus, aki gyakran meglehetősen pofátlanul képes rárepülni az ingyen kajára a céges bulin vagy egy kiállításmegnyitón még akkor is, ha különösebben nem szorul rá az ilyesmire. Valójában ő még ebből is versenyt csinál.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdõt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Asztrális hatások 2018 októberében: itt a helyes döntések meghozatalának ideje

2. Bak

A Bak az a vezetőtípus, aki a legmagasabb év végi bónusszal leginkább saját magát jutalmazza. Nem azért, mert annyira kapzsi lenne, de úgy gondolja, ő valóban megdolgozott érte, jár neki. Tény és való, a munkájában kőkemény és megszállott, így az,  ha ismeri a saját munkája értékét, nem feltétlen elítélendő. Mindenesetre önmagával szemben elvétve kicsinyes.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: