Legyen szó pénzről, evésről vagy szerelemről, ezek a csillagjegyek nem az önzetlenségükről vagy a mértéktartásról ismertek. Mindent és mindenkit akarnak. Azt a szót pedig, hogy NEM, hírből sem ismerik. Vajon te is a legakaratosabb, a legtelhetetlenebb csillagjegyek közé tartozol? A horoszkóp mindenkit leleplez.

1. Kos

A Kos az alkudozás mestere, aki mindenkor a legelőnyösebb ügyletre utazik. Az ingyen holmik megszállottja, az a típus, aki gyakran meglehetősen pofátlanul képes rárepülni az ingyen kajára a céges bulin vagy egy kiállításmegnyitón még akkor is, ha különösebben nem szorul rá az ilyesmire. Valójában ő még ebből is versenyt csinál.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A szeptemberi szerelmi horoszkóp minden párkapcsolatot átrendez

2. Bak

A Bak az a vezetőtípus, aki a legmagasabb év végi bónusszal leginkább saját magát jutalmazza. Nem azért, mert annyira kapzsi lenne, de úgy gondolja, ő valóban megdolgozott érte, jár neki. Tény és való, a munkájában kőkemény és megszállott, így az,  ha ismeri a saját munkája értékét, nem feltétlen elítélendő. Mindenesetre önmagával szemben elvétve kicsinyes.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma kissé nyugtalanul ébredhet valami miatt, talán aggodalmai nem hagyták pihenni, talán lelkiismeret-furdalással küszködik. Akárhogy is, próbálja meg hamar kiverni a fejébõl a negatív gondolatokat, s pozitívan állni a naphoz, akkor egész biztosan remekül alakulnak majd a dolgai! Derûlátás, fél siker!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: