Legyen szó pénzről, evésről vagy szerelemről, ezek a csillagjegyek nem az önzetlenségükről vagy a mértéktartásról ismertek. Mindent és mindenkit akarnak. Azt a szót pedig, hogy NEM, hírből sem ismerik. Vajon te is a legakaratosabb, a legtelhetetlenebb csillagjegyek közé tartozol? A horoszkóp mindenkit leleplez.

1. Kos

A Kos az alkudozás mestere, aki mindenkor a legelőnyösebb ügyletre utazik. Az ingyen holmik megszállottja, az a típus, aki gyakran meglehetősen pofátlanul képes rárepülni az ingyen kajára a céges bulin vagy egy kiállításmegnyitón még akkor is, ha különösebben nem szorul rá az ilyesmire. Valójában ő még ebből is versenyt csinál.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma legyen nagyon óvatos a viccelõdéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerû félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elõvigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielõtt az elharapózna!

A Bak túl szigorú, a Vízöntő lázad, a Kos igazi zsarnok: ez a csillagjegyek legnagyobb hibája

2. Bak

A Bak az a vezetőtípus, aki a legmagasabb év végi bónusszal leginkább saját magát jutalmazza. Nem azért, mert annyira kapzsi lenne, de úgy gondolja, ő valóban megdolgozott érte, jár neki. Tény és való, a munkájában kőkemény és megszállott, így az,  ha ismeri a saját munkája értékét, nem feltétlen elítélendő. Mindenesetre önmagával szemben elvétve kicsinyes.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma sok jó ötlete támadhat, melyeket készséggel megoszt környezetével annak reményében, hogy egy párbeszéd alakul majd ki, s együtt messzebbre juthatnak. Ne vegye zokon, kedves Bak, ha minden igyekezete ellenére nem ezt tapasztalja, hiszen, nem mindenki képes olyan összetetten gondolkodni, mint ön. Jegyzetelje le körvonalakban, amire ma rá akart világítani, s próbálja holnap újra a dolgot!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: