A Nyilas bölcsebbé válik a Szűz havában

Bőséges energiával rendelkező Nyilas jegyűként téged most kerülnek a negatív energiák, az elkövetkező időszak lehetőséget teremt, hogy nyugodtan és bölcsen megoldhasd a problémáidat. Még jobb hír a számodra, hogy ez a kedvező időszak és irányvonal az elkövetkező hat hónapban is kitart. A korábban megoldhatatlannak tűnő problémák egykettőre tisztázódnak, ezért mindenképpen használd ki ezeket a heteket arra, hogy minél több nyitott kérdésre megtaláld a választ. A Vénusz bolygónak köszönhetően a társasági életed is mozgalmassá és igen kedvezővé válik. A céljaidat világosabban látod, a Szűz havában előretekintőbbé, határozottabbá válsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Halak álmai beérnek

A Szűz hava kirángatja a Halakat az álomvilágból, ahol az elmúlt hónapokat töltötte. Már a vasárnapi telihold is jótékonyan hatott rád, immáron pontot tehetsz régóta dédelgetett projekted végére. Ha úgy érzed, kudarcot vallottál az ösztöneiddel, ne csüggedj. Emlékezz arra, ha valami túlságosan szép, hogy igaz legyen, akkor az az is. Augusztus közepétől a dolgok mintha maguktól haladnának előre, a megrekedt projektek új életre kelnek. Ehhez kedvező lökést ad neked is a Mars bolygó augusztus 27-i belépése a Szűz jegyébe. A kitartás, a motiváció meghozza végre a gyümölcsét. A Vénusz hatására világosabban látod, hogy a párkapcsolatodban, a baráti körödben milyen lépéseket kellene meghoznod, hogy pozitív irányba forduljanak a dolgaid, de megtalálod a megoldást arra is, hogy kedvenc időtöltésedhez megteremtsd a szükséges anyagi hátteret.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiánya, ma átmeneti félreértésekhez vezethet ön és egy, az ön számára fontos valakivel kapcsolatban. Ne hagyja azonban annyiba a dolgot, s inkább tisztázza mielõbb a helyzetet, nehogy aztán késõbb kisítsék a szavak, melyek most elhangzottak, vagy éppen ellenkezõleg, kimondatlanul maradtak. Amúgy sem viseli jól (érthetõ módon) a tartós konfrontációt, kedves Halak, különösen szeretteivel nem, így semmiképpen se hagyja elmérgesedni egy pillanatig sem a dolgokat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-22 - Ma a romantikus, vagy éppen erotikus ábrándozás igencsak afelé terelheti, hogy...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: