Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A tavasz első napjaiban még zavarba ejtően magányosnak érezheti magát, De ez az érzés már hetedikén megváltozhat: a Vénusz ekkor ugyanis az ön jegyébe lép, és onnantól kezdve a vonzereje igencsak megnőhet. Bárkit meghódíthat, és ön nem is arról híres, hogy rest lenne ilyen téren. A kezdeti frusztráció ráadásul kirobbanó energiákkal látja el. A szépülését még fokozhatja, ha ellátogat egy kozmetikushoz, s új frizurát, vagy új ruhákat újít be.

Heti angyalhoroszkóp 2019. május 28-június 3.: Okkal történik minden

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Egy barátságot eleinte szerelemnek vélhet, talán azért is, mert sokat beszélget erről a témáról egy barátjával. De nem kellene a két dolgot összekevernie! Szerelmet ugyanis aligha nyerhetne így, de egy barátságot elveszíthetne. Ezen a tavaszon eleinte még nagyon nehezen élheti meg az érzéseit. Mintha mindent titkolnia kellene. A kapcsolatát laposnak érezheti, vagy nem teheti nyilvánossá. Az is lehet, hogy egyelőre pusztán a plátói szerelemnek élhet.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Előírásosan, szerelemmel kezdi a tavaszt. Az érzelmei igen túlfűtöttek lehetnek, de vajon valódiak és mélyek is? A másik veszedelem, ami érheti, hogy nem ön, hanem valaki más gerjed ön iránt erős vonzalomra. Az illető akár a letámadásig elmehet, hogy ön iránti érzelmeinek utat találjon. Sajnos nehéz lehet ellenállnia neki, mert az illető akár a főnökei is lehet. Még rosszabb, ha a testi erejét használja ki a lehengerlésre. Kerülje a sötét helyeket és a sötét embereket!

Napi horoszkóp január 31. péntek – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Még egy csöppnyi kitartásra és türelemre, elköteleződésre van szüksége ahhoz, hogy a tervei beérjenek, és ön elnyerje hűsége jutalmát. Gondolja magát mesebeli hősnek, avagy hősnőnek. Ha most kitartóan ügyködik, és szorgalmas Hamupipőke vagy rendíthetetlen hűségű lovag képében mutatkozik meg a kedvese előtt, akkor a nem túl távoli jövőben, mindenesetre akár még idén sor kerülhet a nászra is. Ha ön ezen már túl van, akkor is lehetnek még kecsegtető kilátásai.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: