A Skorpió igazán szerelmes hangulatba kerül az ősszel

A Skorpióban tartózkodik jelenleg is a Vénusz, majd november közepén befejezve retrográd mozgását átmenetileg a Mérlegben tartózkodik, onnan pedig december 2-án tér vissza ismét a jegyedbe óriási szexuális energiákat mozgósítva benned. Most még elképzelhetetlennek tűnő fordulatok várnak rád. Érezhetsz ugyan frusztrációt, zavartságot az elkövetkező hetekben, ami hamar elmúlik, miután azt veszed észre, a legtitkosabb szerelmi vágyad válik valóra. Szinte mágikusan vonzod magadra a tekinteteket, téged egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, jelenj meg bárhol is. Ha párt keresel, nagyon is érdemes lesz minél többször megmutatnod magad, hiszen ezen az őszön életed szerelme figyelhet fel rád. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg önmagára talál az új szerelemben

A Vénusz bolygó mozgása rád is nagyon erősen hat. Október 31-én hátrál vissza a Mérlegbe, melyet eleinte inkább megterhelőnek érezhetsz. Talán azt sem érted, miért jeleznek a csillagok mindent elsöprő új szerelmet, holott romokban az életed. Légy türelmes, hiszen november közepétől helyre áll a rend, uralkodó bolygód, a szerelem planétája a jegyedben elindul ismét előre, és hozza meg számodra az igazán romantikus szerelmet. Napról napra magabiztosabbnak leszel, és végre valódi önmagadra találhatsz. Kinyílsz és ragyogsz, amit nem lehet majd nem észrevenni. Addig is borítsd ki a csontvázakat a szekrényből, számolj fel a múlttal, hiszen csodásan új érzések és társ vár rád. Adj neki helyet az életedben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp (december 22–23.)

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: