Nyilas

Nagy és erős érzelmeket tartogathat számodra a következő néhány hét. Ha azt gondolod, hogy még nem találtál senkit, aki részese lehet a jövődnek, akkor nagyot tévedsz. Ott van, közelebb, mint gondolnád, csak mostmár ideje kinyitni a szemed. Próbálj arra figyelni, hogy neked mire van szükséged, és ne arra, hogy miként felelj meg másoknak

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Nyilas ma kedves, gondoskodó, társadalmilag és szociálisan is érzékeny természetérõl tesz tanúbizonyságot. Rendkívül segítõkészen és áldozatosan tevékenykedik a nap folyamán kollégáival karöltve, akik szinte már-már csodálattal szemlélik lelkesedését a jó ügy érdekében. Ha ma nem is sikerül megmentenie a világot, tény, hogy azért egy-két benne lévõ embernek igencsak megszépítheti a napot, amiért õk hálásak is lesznek önzetlen munkálkodásáért. ha valóban így tesz, ma igazán büszke lehet magára, s amellett sokat is okulhat és fejlõdhet mások hibáinak tanulságaiból!

Skorpió

A szenvedély iránti rajongásukat le sem tagadhatnánk a Skorpiók. Lubickolni fogtok a következő hetekben, mert pont olyanok lesztek, mint a mesében a kis Ámor. Csak épp nem ti lövöldöztök a nyilakkal, hanem rátok céloznak, és bizony találat is lesz. Egy Skorpió se álljon ellen semminek. Ez az időszak nem a lemondásról szól, hanem pont a szépségről, a szerelemről, az igazi love storyról.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Skorpió a mai nap folyamán rejtett, különleges képességeirõl tesz tanúbizonyságot. A felmerülõ teendõket olyan játszi könnyedséggel lesz képes hatékonyan megoldani, hogy még maga is meglepõdhet. A hatást ráadásul fokozza, ha jókedvûen és vidáman áll dolgaihoz, ezzel is elõkészítve a terepet szárnyaló kreativitásának. Természetes eredményessége másoknak is feltûnhet, akik, bár nem tudják tartani önnel a tempót, mindenesetre igyekeznek majd erõt meríteni példamutató helytállásából. Csak így tovább!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-29

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: