Lassan búcsút inthetünk az augusztusi hónapnak, és beköszönt az ősz első hónapja, a szeptember. Most egy figyelmeztetést fogunk kiadni arra vonatkozóan, hogy mely csillagjegyektől kell tartani szeptember folyamán, kik azok, akiktől jobb, ha távol maradsz.

1. Szűz

Nagy célokat tűztek ki idén szeptemberben a Szűz csillagjegyűek, elsősorban lelkiekben szeretnének megerősödni, és ezért bármire hajlandóak. Ez nyilván azzal járhat, hogy a szeretteiktől elszigetelődhetnek, vagy ebben az időszakban durvábbak, morcosabbak lehetnek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Bak, ma nagy változások állhatnak be szerelmi életében. Lelkileg felbátorodva vághat bele egy új kapcsolatba, vagy javíthat a már meglévõn, azonban ne hagyja figyelmen kívül, hogy lelkesedése eltorzíthatja a valóságot és kedvese reakcióit félre is értelmezheti. Legyen óvatos, mert könnyen megbántva érezheti magát.

Csütörtöki Horoszkóp - Ne gondolja, hogy a boldogságot minden erőfeszítés nélkül...

2. Skorpió

A Skorpió csillagjegyű személyek szeptemberben nagytakarítást végezhetnek a barátaik között, megtörténhet, hogy lesz akit teljesen kizárnak az életükből, elsősorban azokat, aki rájuk mérgező hatással vannak. Nem fognak sokat beszélni, ezért nem érdemes semmiféle apró dologgal megzavarni a nyugalmukat, mert annak nem lesz jó vége.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Skorpió, szokása, hogy fejben mindent tökéletesen eltervez a munkától a párkapcsolatáig, és ezt a valóságban is így várná. Azonban lehet, hogy álmai nem valósulnak meg olyan könnyen, vagy olyan módon, ahogy azt ön elõre eltervezte. Bizony számításba kell vennie azt is, hogy üzleti, vagy szerelmi partnerének más elképzelései vannak. Legyen megértõ és türelmes, és meglátja gyorsabban elérheti céljait, mint azt gondolta volna.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: