Ezért nehéz együttélni a 12 csillagjegy egyes képviselőivel...

Kos

Munkamániás vagy, ezért aztán mártírként dolgozol hullafáradtan is, és ezt a párodtól is elvárod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

A mai napon meglehetõsen érzékeny lehet, kedves Kos. Ennek számos elõnye, de legalább ugyanannyi hátránya is lehet. Figyelje az önt körülvevõ jelek sokaságát, mert ma intuíciója különösen erõs, hallgasson rá bátran, bármilyen területen. Azonban ne sértõdjön meg apróságokon, mert ma bizony a bolhából is képes lesz elefántot kreálni, amivel rossz légkört teremthet maga körül.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-10

Bika

Szeretsz osztozkodni. Mivel te nem vagy irigy, örömmel osztod meg a dolgaidat másokkal, és tőlük is ezt várod. ezért nem mindig kérdezel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Meglehet, hogy nagyon számít ma valakire, aki némi csalódást okozhat most önnek, ám semmiképpen se ássa ki a csatabárdot, mielõtt tájékozódna arról, vajon mi okozhatta mindezt. Egy szerette nagy segítségére lehet a válaszok felkutatásában!

Ikrek

Abszolút szereted, ha van egy kis énidőd. Nem szereted, ha mindig van valaki otthon, alig várod, hogy egyedül lehess.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Lehetõsége nyílhat, hogy kipróbáljon egy új technológiát, kedves Ikrek. Ez lehet egy új telefonos applikáció, esetleg egy számítógépszoftver, vagy egy olyan eszköz, ami nem minden nap kerül a kezébe. Használja ki jól ezt a nem várt lehetõséget, mert a tanulás mellett nagyon sok szórakoztató is van egy ilyen újdonság megismerésében, sõt az is lehet, hogy fény derül eddig fel nem fedezett, mûvészi énjére is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: