Minden működő interperszonális kapcsolat alapja az intraperszonális viszonyod: a kapcsolatod önmagaddal. Mindenkiszámára más jelenti a kihívást ezen a téren.

Kos

A Kos imád versengeni, és általában sikeres is. A külvilág azt hiszi, egy ilyen szenvedélyes, erős karakter nyilván büszke a sikereire, miközben a Kos azon szorong, hogy miért nem többet, jobban és gyorsabban ért el. Mi lenne, ha nem hasonlítgatnád magad folyton másokhoz?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Ma meglehetõsen irritáló lehet a Kos számára, a környezetében élõ néhány ember állandósult negatív, esetleg rosszindulatú megnyilvánulásai, melyek nagyon távol állnak eme jegy képviselõjének világnézetétõl. Be kell azonban látnia, hogy vannak, akik így érzik jól magukat, lételemük a pesszimista hozzáállás, és akiket képtelenség megváltoztatni. Felesleges is tehát a velük való foglalkozásra pazarolnia az energiáit, inkább, ha nem szeretni hallgatni az ilyesmit, akkor egyszerûen zárkózzon el a többiek elõl és mélyedjen bele egy nagyratörõ álmának megvalósításába, önhöz illõ módon, csupa-csupa pozitív dologra gondolva!

Ez telitalálat! Ebből a csillagjegyből válik a legjobb feleség!

Bika

A Bika gyakran feltételekhez köti az önmagával való elégedettségét: ha ez és ez sikerül, majd jó lesz. Ha ezen és ezen túljut, megelégszik. A valóságban persze mindig van egy újabb cél, amiért a Bika küzd, és hajlamos mindig többet várni magától.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A nap folyamán nagyra értékelheti családja, az irántuk tanúsított szeretetét és törõdését, kedves Bika! Mivel ön rendkívül empatikus és érzékeny arra, ami szeretteivel történik, szinte azonnal megérzi, mikor, mire is van szükségük. Az otthon melegének és biztonságának megõrzésének kulcsa pedig éppen ebben rejlik. Szánjon idõt ma nagyokat beszélgetni családtagjaival, kérdezze meg, mi bántja õket, vagy éppen miért is csattannak ki az örömtõl. Vidítson, vagy éppen beszélgessen, játsszon velük egy nagyot, az önnek is igazán kedvére való lesz majd!

Ikrek

Az ikrek azt hiszi, az önismeret egyfajta kurzus az iskolában, amit ha elvégeztünk, kipipálhatunk dolgokat. Nem feltétlenül ismeri fel, hogy az önismeret egy életen árt tartó folyamat, és az önelfogadás is az előfeltétele.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Ma könnyen arra kényszerülhet, hogy minél elõbb végezzen egy fontos munkafolyamattal. Bár ön alapvetõen jól kezeli az ilyen sürgõs eseteket, azért igyekezzen a tempós haladás mellett a pontosságra is ügyelni, nehogy aztán végül, a sok javítás miatt, sokkal késõbb végezzen, mint, ha csak egy kicsit lassabban is haladva, de alaposabban dolgozott volna. Meglátja, ha nem kapkod, hanem, összpontosítva a részletekre is, saját ütemében halad, nem fogja megbánni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: