Egy kapcsolatnak nagyon sok okból lehet vége. Hajlamosak vagyunk állandóan azon agyalni, hogy miért is törték össze újból a szívünket. Velünk van a baj? Vagy velük? Nehéz megmondani. De a csillagjegyed megmondja, hogy miért törik össze a szíved újra és újra.

Kos, március 21 – április 19

A Kos csillagjegyben születettek minden bizonnyal jószívűek, de ez a kedvesség nem mindig mutatja meg magát másoknak. Ezért mások úgy látnak, mint egy önző, független személyt, akinek nem érdeke hosszútávon elköteleződni, sem osztozni valakivel az élet dolgain. Ez egy valós probléma akkor, amikor egy potenciális partner érdeklődik irántad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma elméje próbál logikusan magyarázni valamit és sugalmazni a zökkenõ-mentesebb utat, ugyanakkor szíve ezzel szemben teljesen másképpen látja a dolgokat. Érdemes most az utóbbira hallgatnia, kedves Kos, még, ha ez esetben nagyobb is a sérülés veszélye, mert késõbb örökké bánhatja majd, hogy nem szíve szerint cselekedett. Néha bizony vannak olyan dolgok az életben, melyeket képtelen ép ésszel kontrollálni az ember, s kénytelen kockáztatni és minden észérv ellenére is, szívére hallgatni, mert vagy így, vagy úgy, de a végére pontosan érzi, hogy ez az egyetlen helyes út, s nem is volt soha más választás.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-08 - Ma a csillagok arra ösztönözhetik, hogy...

Bika, április 20 – május 20

A Bika nagyon jó barát, de fantasztikusan makacs. Nehezedre esik elengedni a dolgokat, és elég gyakran a szükségesnél tovább tartod a haragot magadban. Mégha a partnered bocsánatot is kért, azt a haragot még mindig hagyod forrni. Ez elég ahhoz, hogy eltávolíts magadtól minden szeretetet. Örökre.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Attól függetlenül, hogy ma nem igazán érzi jól magát, ne hagyja, hogy ez a rosszkedv, vagy akárcsak nyomott hangulat, tönkre tegye az egész napját, kedves Bika! Természetes, hogy elkeserítik az embert a világban sajnos nap, mint nap végbemenõ rossz dolgok, de ugyanakkor, ha mindig csak ilyesmivel törõdik az ember, s hagyja le is törni magát miattuk, attól az bizony még nem segít a helyzeten, sõt, csak tovább terjeszti a környezetében élõkre is a lehangoltságot. A drámai helyzetekre tehát inkább tettekkel és jó hangulatból fakadó lelkesedéssel próbáljon meg reagálni, legalább is amennyire lehetséges, hisz most ezzel tehet a legtöbbet magáért és másokért.

Ikrek, május 21 – június 20

Az Ikrek szabad lelkek. Nehezen lehet téged meggyőzni arra, hogy elköteleződj. És ha mégis megteszed, fogod magad és a saját utadat járod. Ezért a partnered elveszíti az érdeklődését irántad. Biztos ezt szeretnéd?

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap folyamán, rendkívül jó meglátásainak köszönhetõen, könnyen lehet, hogy ön lesz a megmentõje a környezetében élõknek, kedves Ikrek! Ne piruljon, ha ezért dicsérik és felnéznek önre, hiszen megérdemli, ugyanis, attól még, hogy önnek ez természetes, másoknak még lehet igenis becses és nagy cselekedet, amit ma tett. Élvezze kicsit a sikert. Este ennek megfelelõen kényeztesse magát valami finomsággal és egy kikapcsoló, vagy romantikus programmal, hogy kellõképpen kiürítse elméjét, alkalmassá téve ezzel a friss gondolatok befogadására.

Rák, június 21 – július 22

A Rák egy gondozó. Amíg önmagukra mindig számíthatnak, egy kapcsolatban ragaszkodóvá válnak. Van egy szenvedély, amely nem mindig élvezetes és kívánatos. Tartsd figyelemmel, hogy milyen teret hagysz a párodnak, és azt add meg neki.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: