Oroszlán

Nyitott személyiséged, pozitív hozzáállásodcsak úgy vonzza a férfiakat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ha jelenleg szingli, akkor ma könnyen találkozhat egy olyan illetõvel, aki elsõre igen izgalmasnak tûnik. Meglehet, hogy tényleg õ a tökéletes partner önnek, ugyanakkor azért legyen óvatos! Eme csodálatos, új ember lehet, hogy problémái megoldását látja csak önben, esetleg túlságosan féltékeny, vagy birtokolni vágyó személyiség. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne hagyja sodródni az eseményeket és élvezze nyugodt szívvel a vonzó idegen társaságát is, csupán csak arra inti, hogy legyen mindeközben körültekintõ. Ha úgy érzi, már sikerült egy kicsit megismernie választottját, és világossá válik, hogy szó sincs ilyesmirõl, akkor vágjon bele bátran a nagy kalandba!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Sokan kicsit tarthatnak tőled határozott fellépésed és kedves, de erőteljes önbizalmadmiatt, ám mások pontosan emiatt tartanak annyira kívánatos partnernek.

A leggonoszabb horoszkóp: a szemedbe mondja, amit te vagy mások nem mernek bevallani neked!

Gyakran vagy a társaság középpontja, sokan úgy érzik, beragyogod azt a helyet, ahol éppen vagy.

Ezzel együtt segítőkész, melegszívű és általában nagyvonalú, valamint humoros is vagy, ami nemcsak a férfiaknak, hanem úgy általában mindenkinek szimpatikus.

Ugyanakkor nem hagyod, hogy bárki a közeledbe kerüljön, a férfiaknak igenis meg kell dolgozniuk a figyelmedért.

Ezt ők nagyon szeretik!

Ez a 3 csillagjegy az augusztus legnagyobb nyertese! És ez csak a kezdet…

Szűz

Zárkózott és visszafogott vagy, ami általában szerénységgel és szolidsággal párosul, és ettől megbolondulnak a férfiak. Manapság nem könnyű olyan nőt találni, akinek a vérében vannak ezek a tulajdonságok, neked viszont egyáltalán nem kell megjátszanod magadat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma váratlan látogatók zavarhatják meg bokros napi teendõinek elvégzése közben, s könnyen lehet, hogy enged egy olyan csábító ajánlatnak is, ami elvonja aktuális dolgai mellõl. Ha végül is várhat még egy kicsit, amivel éppen foglalatoskodott, engedjen az invitálásnak, ha viszont úgy érzi, tényleg jobb lenne, ha végezne azzal, amit épp csinál, akkor viszont nyugodtan mondjon nemet. Mind az ajánlattevõ, mind pedig a többiek is meg fogják érteni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Jól alkalmazkodsz, kiválóan idomulsz a környezetedhez éppúgy, mint a szerelmedhez, akit egyébként szorgalmaddal, precízségeddel és kitartásoddal is lenyűgöztél.

Vonzónak tartják azt is, hogy bár éles eszű és okos is vagy, szerénységed és kissé ingatag lábakon álló önbizalmad visszatart attól, hogy törtetővé válj.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

A Bak ma váratlanul betekintést nyerhet egy olyan ügy részleteibe, melybõl sokat tanulhat, s ez felvillanyozhatja, ugyanakkor, ahogy egyre inkább belemerül a dolgokba, annál inkább kezd összekuszálódni a fejében minden. A megoldás és a lényeg ott van az orra elõtt, csak meg kell találnia a sorok között! Ha pedig ma mindez nagyon nem sikerülne, a meglelt anyag végül is most már a holnap során is rendelkezésére áll, így akár el is napolhatja a további tanulmányozást, hátha akkor már sokkal világosabb lesz majd minden. Aludjon rá egyet!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Emiatt a férfiak valóban férfinak érezhetik magadat melletted, hiszen ők lehetnek azok, akik megadják a végső lökést a céljaid elérését illetően.

Mérleg

Mivel számodra eleve az udvarlási szakasz a párkapcsolatok legjobb része, nem túl nehéz lenyűgöznöd a kiszemeltjeidet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma könnyen gátolhatja napi teendõiben a technika ördöge, kedves Mérleg. Legyen szó akár számítástechnikai eszközrõl, vagy jármûrõl, mintha minden egyszerre mondaná fel a szolgálatot, vagy legalább is nem úgy üzemelne, ahogy kéne. Ha ilyesmivel szembesülne, ma ne reménykedjen már a dolgok helyreállásában, inkább igyekezzen más módokat találni a kapcsolatteremtésre, vagy éppen a közlekedésre.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vonzó vagy, kedvesen, bátorítóan és nyitottan viselkedsz mindenkivel, de ez nem csak egy szerep, te valóban ilyen vagy.

Visszahőkölésre késztet, ha valaki túlságosan nyomul rád, ezért különösen könnyen felkelted a férfiak érdeklődését. Ők ténylegesen „vadászhatnak” rád, amit egyenesen imádnak.

Egyensúlyra, biztonságra törekszel, de romantikus alkat vagy, sokak számára a nagybetűs nő, az igazi, leendő családanya. Te pedig imádod is ezt a szerepet, úgyhogy a legkevésbé sem kell megjátszanod magadat.

Skorpió

Ellentmondást nem tűrő a személyiséged, amit meghatároz egy jó adag szenvedély, ellenállhatatlanság és intenzivitás.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma növekvõ anyagi gondokkal lehet kénytelen szembe nézni a Skorpió, melyek egyre inkább befolyásolhatják tervei mûködését, méghozzá negatívan. A helyzet azonban csak átmeneti, s talán néhány várt bevétel késlekedésébõl származhatnak a támadt likviditási rések. Ma azonban minden nehézség ellenére legyen türelemmel, s ne próbálja meg tömködni a réseket! Ha vár egy napot, jelenleg már az is képes lehet önmagában is felszámolni a hiányokat. A lényeg annyi, hogy kár stresszelnie magát, mert az semmiképpen sem megoldás a problémára.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Egészen elsöprő a fellépésed, kiválóan átlátod a helyzeteket és kiismered az embereket, márpedig ettől a legtöbb férfi teljesen odáig van. Bár akadnak próbálkozók, azért általában tényleg csak azok nyitnak feléd, akik tudnak is mit kezdeni ezzel az elsöprő energiával, tettrekészséggel és határozottsággal.

Ők viszont olyan mélységekben élhetik meg a vonzalmat és a szenvedélyt, ami nem sok mindenkinek jár alanyi jogon.

Jellemzően a végletek asszonya vagy: szeretsz, vagy gyűlölsz, és a férfiak igen erőteljesen törekednek arra, hogy a számukra is kedvező oldalra kerüljenek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: