Oroszlán

Nyitott személyiséged, pozitív hozzáállásodcsak úgy vonzza a férfiakat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Rendkívüli kíváncsiság kerítheti hatalmába, melynek alig bírhat ma eleget tenni, kedves Oroszlán! Ha lehetõségei engedik, ne is nagyon fogja vissza az önben rejlõ kis felfedezõt, inkább engedje szabadjára, s ki tudja, hová el nem jut majd általa! Lehet, hogy nagy meglepetések érhetik ma!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Sokan kicsit tarthatnak tőled határozott fellépésed és kedves, de erőteljes önbizalmadmiatt, ám mások pontosan emiatt tartanak annyira kívánatos partnernek.

Ez az 5 csillagjegy őszintén és nagyon tud szeretni

Gyakran vagy a társaság középpontja, sokan úgy érzik, beragyogod azt a helyet, ahol éppen vagy.

Ezzel együtt segítőkész, melegszívű és általában nagyvonalú, valamint humoros is vagy, ami nemcsak a férfiaknak, hanem úgy általában mindenkinek szimpatikus.

Ugyanakkor nem hagyod, hogy bárki a közeledbe kerüljön, a férfiaknak igenis meg kell dolgozniuk a figyelmedért.

Ezt ők nagyon szeretik!

Csillagjegyed szerint ez a te szerelmi mantrád a 2019-es évre!

Szűz

Zárkózott és visszafogott vagy, ami általában szerénységgel és szolidsággal párosul, és ettől megbolondulnak a férfiak. Manapság nem könnyű olyan nőt találni, akinek a vérében vannak ezek a tulajdonságok, neked viszont egyáltalán nem kell megjátszanod magadat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Ma némi ellenállásba ütközhet az által, kedves Szûz, hogy bizonyos emberek a környezetében, meglehetõsen görcsösen ragaszkodnak a berögzült dolgokhoz, s egyszerûen képtelenek befogadni az újat, amit ön képvisel. Ne hagyja, hogy kedvét szegjék, ön csak folytassa innovatív törekvéseit, s elõbb utóbb célt fog velük érni, ha elég kitartó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Jól alkalmazkodsz, kiválóan idomulsz a környezetedhez éppúgy, mint a szerelmedhez, akit egyébként szorgalmaddal, precízségeddel és kitartásoddal is lenyűgöztél.

Vonzónak tartják azt is, hogy bár éles eszű és okos is vagy, szerénységed és kissé ingatag lábakon álló önbizalmad visszatart attól, hogy törtetővé válj.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Igyekezzen minél lazábbra venni ma mindent, s, a külsõségek helyett, koncentráljon csakis az igazán fontos dolgokra, kedves Bak. Annál is inkább, mivel számíthat most egy váratlan meglepetésre, ami nagyon jól fog esni, s ami mögött megeshet, hogy több van, mint amennyi elsõre látszik!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Emiatt a férfiak valóban férfinak érezhetik magadat melletted, hiszen ők lehetnek azok, akik megadják a végső lökést a céljaid elérését illetően.

Mérleg

Mivel számodra eleve az udvarlási szakasz a párkapcsolatok legjobb része, nem túl nehéz lenyűgöznöd a kiszemeltjeidet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

A mai nap folyamán, szinte egész nap a figyelem középpontjában lehet, kedves Mérleg, ami, míg egyrészrõl igencsak jólesõ dolog, másrészrõl nem kevés felelõsség is, hiszen ez kiemelt fontosságának az egyértelmû jele, aki pedig fontos ember, annak nagy teher is nyugszik a vállán!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vonzó vagy, kedvesen, bátorítóan és nyitottan viselkedsz mindenkivel, de ez nem csak egy szerep, te valóban ilyen vagy.

Visszahőkölésre késztet, ha valaki túlságosan nyomul rád, ezért különösen könnyen felkelted a férfiak érdeklődését. Ők ténylegesen „vadászhatnak” rád, amit egyenesen imádnak.

Egyensúlyra, biztonságra törekszel, de romantikus alkat vagy, sokak számára a nagybetűs nő, az igazi, leendő családanya. Te pedig imádod is ezt a szerepet, úgyhogy a legkevésbé sem kell megjátszanod magadat.

Skorpió

Ellentmondást nem tűrő a személyiséged, amit meghatároz egy jó adag szenvedély, ellenállhatatlanság és intenzivitás.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Nem vitás, hogy a mai nap az öné, kedves Skorpió, amikor is szinte minden ön körül fog forogni! Ne szerénykedjen, méltán kiérdemelte a kényeztetést, a szeretetet és a törõdést, így ne is foglalkozzon most mással, csak azzal, hogy mielõbb azokkal lehessen, akiket a legjobban szeret a világon, s közösen élvezzék az élet minden aprócska kis örömét!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Egészen elsöprő a fellépésed, kiválóan átlátod a helyzeteket és kiismered az embereket, márpedig ettől a legtöbb férfi teljesen odáig van. Bár akadnak próbálkozók, azért általában tényleg csak azok nyitnak feléd, akik tudnak is mit kezdeni ezzel az elsöprő energiával, tettrekészséggel és határozottsággal.

Ők viszont olyan mélységekben élhetik meg a vonzalmat és a szenvedélyt, ami nem sok mindenkinek jár alanyi jogon.

Jellemzően a végletek asszonya vagy: szeretsz, vagy gyűlölsz, és a férfiak igen erőteljesen törekednek arra, hogy a számukra is kedvező oldalra kerüljenek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: