Akár a Rejtély Rt.-t is ráküldhetnéd, akkor sem tudnál meg semmi lényegi infót a srácról? Akkor tuti neki is a listán szerepel a csillagjegye.

Ikrek

Könnyű kiismerni – mindkettő énjét. Nála simán játszik, hogy az egyik nap kedves és jó fej, két nappal később viszont messzire elkerülnéd. A személyiségét gyorsan megértheted, de azt soha, hogy melyik verziójával találkozol éppen.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Kedves Ikrek, ma úgy tûnik, igazán romantikus hangulatban van. Legszívesebben az egész estét párjával töltené egy összebújós vacsora, vagy film mellett, de sajnos lehet, hogy egyedül marad tervével, mert elõfordulhat, hogy kedvesének ma nem lesz kedve mindezekhez. Ne búsuljon, inkább kösse le magát egy jó kis regénnyel, bár az együtt töltött perceket nem helyettesítheti semmi.

Milyen képességeid vannak állatövi jegyed alapján? Most kiderül!

Oroszlán

Az már biztosan lejött, hogy imád a középpontban lenni és mindig ő a leghangosabb a társaságban. Viszont amint kettesben maradtok, rájössz, hogy mennyire nem ismered a visszafogott énjét. Ne vedd magadra, nem szívesen mutatja meg a filtermentes önmagát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Ma ön a munka hõse, kedves Oroszlán. Egy igazi Herkulesként rágja át magát a teendõkön. Azonban a nap végére úgy érezheti, sok önön a nyomás, és bizony elfáradt. Ez lehet attól, hogy bizony túlhajtotta magát, illetve lehet az idõjárásra való érzékenységétõl is. Front van, így vegye fontolóra, hogy, ha teheti, pihenjen többet a szokásosnál.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: