Az Ikrek nem találja a helyét decemberben

Ikrek jegyűként most te sem leszel a legjobb formádban. Mindenesetre az legalább jó hír, hogy uralkodó bolygód, a Merkúr befejezi retrográd mozgását, és december 6-án ismét elindult előre. Szinte biztosan többször is felteszed majd a kérdést a hónapban: „miért történik mindez velem?”. Feszült és ideges leszel, és nem érted az okát. A környezetedben élők sem értenek téged. Nem találod a helyed, folyamatos mehetnéked támad, a munkádat is a legszívesebben otthagynád, most még a karácsonyt sem várod különösebben. Próbálj meg türelmes lenni, és semmi esetre se dönts elhamarkodottan. Hidd el, a karácsonyi ünnepeket már nagyon is élvezni fogod. Csak addig kell kibírni valahogy…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő teljesen kimerül decemberben

Vízöntő jegyűként teljesen kimeríthet téged az év utolsó hónapja. És nemcsak az év végi hajrá okán. Most különösen hajlamos lehetsz túlgondolni, túlagyalni dolgokat, amivel a mentális energiádat meríted le. Kedvetlennek érzed magadat, fogalmad sincs, mire vágysz valójában, a céljaidat sem találod. Nem is kell, csak hagyd megtörténni körülötted az eseményeket. Próbálj pihenni, lazítani, amennyit csak lehetséges, töltsd fel a lemerült akkumulátorokat. A lelked pihenésre, töltődésre vágyik. Ha teheted, utazz el néhány napra, ahol kikapcsolhatod az összes problémát. Az ünnepekre visszanyered az életkedvedet, és csodás karácsonyban lehet részed.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Egy új kapcsolat van kialakulóban kedves Vízöntõ. Tartsa nyitva ma a szemét, mert bizony valaki, egy kollégája, vagy egy rég nem látott ismerõse bizony félreérthetetlen jeleket küld ön felé, amikkel fel szeretné hívni magára figyelmét. Talán éppen ez az a kis változás, ami egy kicsit ki tudná zökkenteni a mindennapok egyhangúságából.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Fedezd fel varázslatos erődet a csillagjegyednek megfelelően!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: