Az Ikrek nem találja a helyét decemberben

Ikrek jegyűként most te sem leszel a legjobb formádban. Mindenesetre az legalább jó hír, hogy uralkodó bolygód, a Merkúr befejezi retrográd mozgását, és december 6-án ismét elindult előre. Szinte biztosan többször is felteszed majd a kérdést a hónapban: „miért történik mindez velem?”. Feszült és ideges leszel, és nem érted az okát. A környezetedben élők sem értenek téged. Nem találod a helyed, folyamatos mehetnéked támad, a munkádat is a legszívesebben otthagynád, most még a karácsonyt sem várod különösebben. Próbálj meg türelmes lenni, és semmi esetre se dönts elhamarkodottan. Hidd el, a karácsonyi ünnepeket már nagyon is élvezni fogod. Csak addig kell kibírni valahogy…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Használja kivételesen jó meggyõzõképességét, kedves Ikrek, hogy az emberek ne csak hallják, hanem kövessék is, amit mond. Ha sikerül ezt ma elérnie, késõbb még nagyon sokan lehetnek hálásak majd önnek. Higgyen magában, s abban, amit csinál, mutasson példát a gyakorlatban is és akkor biztosan hallgatni fognak a szavára!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő teljesen kimerül decemberben

Vízöntő jegyűként teljesen kimeríthet téged az év utolsó hónapja. És nemcsak az év végi hajrá okán. Most különösen hajlamos lehetsz túlgondolni, túlagyalni dolgokat, amivel a mentális energiádat meríted le. Kedvetlennek érzed magadat, fogalmad sincs, mire vágysz valójában, a céljaidat sem találod. Nem is kell, csak hagyd megtörténni körülötted az eseményeket. Próbálj pihenni, lazítani, amennyit csak lehetséges, töltsd fel a lemerült akkumulátorokat. A lelked pihenésre, töltődésre vágyik. Ha teheted, utazz el néhány napra, ahol kikapcsolhatod az összes problémát. Az ünnepekre visszanyered az életkedvedet, és csodás karácsonyban lehet részed.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma számos olyan szituáció adódhat, amikor is, döntõbírói szerep hárulhat önre, ami általában nem éppen hálás feladat, mégis, érdemes most bevállalni a jó ügy érdekében, különben meglehet, sokáig várat még magára a béke. a lényeg, hogy mindvégig maradjon pártatlan, kedves Vízöntõ, s ragaszkodjon csakis a tényekhez, akkor sikerrel járhat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A horoszkóp szerint ebből veheted észre, ha párod boldogtalan melletted

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: