A Nyilas fogadalmai

 1. Mutasd ki az érzelmeidet
  Nyilas jegyűként hidd el, fölösleges mindig keménynek látszani. Ne tégy úgy, mintha téged semmi nem érintene meg. Az még nem a gyengeség jele, ha kimutatod az érzéseidet. Ki kell nyílnod, hogy valóban megismerhesd a többieket, és 2019-ben megtalálhasd életed szerelmét is.
 2. Ne tartsd magad távol a szerelemtől
  A szerelmi életedet fájdalmak és könnyek kísérték, éppen ezért rettegsz, hogy újra szerelmes legyél, nem szeretnéd még egyszer megégetni magadat. Érthető a viselkedésed, de talán amit eddig tapasztaltál, nem szerelem volt. Az igazi szerelem csak idén lép az életedbe.
 3. Ne legyél szigorú önmagaddal
  Nem lehetsz egyszerre két helyen, és nem tudsz minden problémát megoldani. Túlságosan magasra teszed a lécet, ezért ne ess kétségbe, ha levered azokat. Sokat vársz magadtól, pedig érdemesebb lenne reálisabb célokat kitűznöd. Ha azokat eléred, emelheted a tétet.

A Bak fogadalmai

 1. Utazz el
  Bak jegyűként csak vedd a hátizsákodat, és menj el oda, ahová mindig is vágytál. Látogasd meg a bakancslistád összes helyszínét. Ha most nem teszed meg, talán egész életedben bánni fogod. Megérdemled.
 2. Arra szánj időt, ami érdekel
  Ha úgy ébredsz fel reggelente, hogy nincs kedved semmihez, valami nagyon nincs rendben az életeddel. Felejts el mindent és mindenkit, ami nyomást gyakorolna rád. Igyekezz magad olyan emberekkel körbevenni, akikből sugárzik az optimizmus, és olyan feladatokra koncentrálni, amelyeket szívvel-lélekkel csinálsz.
 3. Ne félj a nulláról újrakezdeni
  Soha nem vagy túl idős, hogy újrakezdd az életedet. Ha boldogtalannak érzed magadat, valami más és újat szeretnél kipróbálni, bátran kezdj bele. 2019 tökéletes lehetőséget kínál ehhez.

A Vízöntő fogadalmai

 1. Ne várd, hogy szádba repüljön a sült galamb
  Ha folyton valaki, vagy valami jár a fejedben, menj, szerezd meg. Szükségtelen egy helyben ülnöd, pláne sajnáltatni magadat, mert ezzel aligha teszel magadnak szívességet. Lépj bátran, és mindegy, hogy sikerrel jársz vagy sem, új tapasztalatokat szerzel, amit a későbbiekben is kamatoztathatsz.
 2. Próbáld kimondani: „szeretlek”
  Ha szeretnéd, hogy szeressenek, neked is tudni kell szeretni. Érthető, ha rettegsz a szerelemtől, hiszen összetörték már a szívedet. Azzal, ha védőburokkal veszed körbe magad, aligha találod meg szerelmet. Bármilyen nehéznek tűnik is, ne félj kimondani, hogy szeretlek. 2019-ben senki sem töri össze a szívedet.
 3. Légy jó a többiekhez
  Vízöntő jegyűként a legnagyobb jutalom számodra, ha látod, milyen sokat tudtál segíteni másokon. A jó cselekedet 2019-ben is elnyeri méltó jutalmát.

A Halak fogadalmai

 1. Senki sem bánt téged
  Halak jegyűként talán attól tartasz, hogy a párkapcsolatod csupa fájdalommal jár. Te mindent beleadsz, nyitott könyv vagy a párod számára, feltételek nélkül szereted őt. Eljön az idő, amikor téged is hasonlóan szeretnek, csak merj bízni a másikban.
 2. Ne okold magadat mindenért
  Ne hibáztasd mindig magadat, amikor elhagynak. Amikor valaki megbánt téged, nem te vagy a hibás. Mások cselekedeteiért ne vállald magadra a felelősséget. Nagyon is szerethető vagy, erre gondolj nagyon sokat 2019-ben.
 3. Nagyszerű dolgokra vagy hivatott
  Hidd el, nem vagy átlagos csillagjegy. Tudod, a belső sokkal többet ér a külcsínnél. Álmodozó típus vagy, tele szeretettel és empátiával, amelyeket kész vagy mások számára továbbítani. Környezeted pontosan tudja, mennyire értékes vagy, ezért is fordul hozzád segítségért.

Forrás:

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

A mai nap pár sokkoló dologgal szembesülhet háztartásában, kedves Halak. Talán nem ártana tartani egy nagytakarítást, mielõtt beköszönt a hideg és csapadékos idõszak. Úgy tûnhet, hogy nagyon sok teendõje van, és még, ha ketté is szakadna, akkor se végezne egyhamar. Próbálja meg összeírni a feladatok és azokat egyenlõen kiosztani szerettei, barátai között, ha osztozik a lakáson másokkal, ha pedig egyedül él, akkor nincs mese, szánjon egy napot a takarításra és varázsolja vakítóan tisztává az otthonát.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: