Nagyon tárgyilagos, a gondolkodása logikus, s ő sosem engedi, hogy az érzelmek beleszóljanak a döntéseibe. Annak ellenére, hogy kifejezetten, nyitott és barátságos, társaságkedvelő, vidám és optimista típus, időnként hűvösnek, kimértnek is tűnhet. Nem lehet őt “felcímkézni”, mert annyira más, mint a többiek.

A Vízöntő valódi egyéniség

Egyrészt szégyenlős és visszafogott lehet, másrészről meg épp az ellenkezője, energikus és nagyon különc. A Vízöntő igazi pókerarc, akit egyáltalán nem könnyű kiismerni. De kétségtelenül mindig önmagát adja, sosem venne föl szerepeket magára. Önálló és független egyéniség. Levegő jegyűként az értelem mindennél fontosabb nála, s minden lehetőséget logikusan vizsgál. Az érzelmeket többnyire kihagyja a döntéseiből. Messziről fel lehet őt ismerni különc és egyedi öltözködéséről, megjelenéséről. Ő mindig mást és máshogyan tesz, mint általában a többiek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

A mai nap folyamán kreatív, vizuális oldala kerülhet elõtérbe egy tervezet kapcsán, amikor is kikérhetik véleményét egy lényegi momentummal összefüggésben. Válaszoljon õszintén, legjobb tudásának megfelelõen, mondja el mit gondol, hogyan kéne megvalósítani az elképzelést. Ne vegye ugyanakkor zokon, ha minden igyekezete és jó szándéka ellenére is , egyszerûen lesöprik az ötletét az asztalról, ez ugyanis nem ön ellen, hanem valaki mellett szól, aki lehet, jobban rászorul most a támogatásra, mint amennyire ön, így, ha ez történne, csak legyintsen az egészre és felejtse el a dolgot.

Ez a csillagjegy az elegancia és a ragyogás megtestesítője

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: