Nyilas

Igazi kaland az életed! Szeretsz új dolgokat megtanulni, ezáltal inspirációvá, követendő példává válsz a többiek szemében. A Nyilasok optimizmusa elősegíti őket, hogy megvalósítsák az álmaikat. Ha valami mellett nagyon elkötelezettek, a lelkesedésük másokra is pillanatok alatt átragad.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Ma könnyen betalálhatja önt egy olyas valaki, aki hirtelen önön próbálja levezetni mérgét. Ne ítélje el ezért ezt az illetõt, inkább higgadt önuralom közepette, próbálja meg megértetni vele, hogy erre térjenek majd vissza inkább a holnapi nap folyamán, amikor már megnyugodott, s reálisabban látja az önmaga és mások helyzetét az ügyben. Ehhez most lehet, hogy sok türelemre lesz szüksége, de higgye el, megéri!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bak számára a fegyelem, a teljesítmény és kemény munkájukért járó elismerés elképesztően fontos. Imádod és tiszteled a történelmet, úgy érzed, tanulhatsz belőle. Pragmatikus vagy, és mindenbe csak hosszas tervezés után vágsz bele. Csak akkor tudsz elköteleződni valami mellett, ha már minden szempontból megvizsgáltad.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A mai nap rengeteg idõt tölthet el azzal, hogy az ön számára egy nagyon kedves, fontos tárgyat keressen. Hírtelen érzés foghatja el, hogy erre a dologra most azonnal szüksége van és képes érte feldúlni egész otthonát. Próbáljon meg alaposan elgondolkodni, hogy hol is találkozott azzal, az ön számára oly értékes tárggyal utoljára és aszerint kutasson majd tovább. Ha nem találja meg minél elõbb, eluralkodhat önön a dolog és nem tud másra sem koncentrálni. Szükség esetén kérjen segítséget, csapatban könnyebb és szórakoztatóbb is a keresgélés!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-09 - A mai nap igencsak élvezetesnek ígérkezik az ön számára....

Vízöntő

Ha Vízöntő az aszcendensed, akkor nagyon jövő orientált vagy, inkább arra fókuszálsz hová tartasz, ahelyett, hogy honnan jöttél. Ráadásul igazi lázadó vagy, egy hatalmas céllal: meg akarod váltani a világot! Makacs és erős akaratú vagy, hűséges és bármikor vállalkozol, hogy racionális segítséget nyújtsd a barátaid problémáinak kibogozásában.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A mai nap során egy kisebb vita, komolyabb veszekedésbe torkollhat ön és kedvese, esetleg jó barátja között, melynek fõ kiindulópontja egy szerencsétlen félreértés lehet. Éppen ezért talán a legfontosabb, hogy erõltesse álláspontját mindenáron, s inkább vonuljon el egy kicsit, sétáljon, szellõztesse ki fejét, s ha már kicsit lecsillapodtak a kedélyek, csak aztán térjen vissza a beszélgetéshez. Legyen kimért és õszinte, de semmiképp se direktbe, ez most mindennél fontosabb!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak jegyűek kedves, érzékeny emberek, akik mélyen megértik a többieket és sohasem viszonyulnak bíráskodóan a másikhoz. Te is utálod szenvedni látni az embereket vagy állatokat magad körül? Akkor igazi Halakként te is mindig önzetlenül felajánlod a segítséged. Könnyen meglátod az összefüggéseket és folyton az egységességre törekszel.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A túl sok munka elõbb utóbb sok stresszhez is vezethet, amit bizony muszáj valahogy kezelni, különben könnyen kipattanhat a szelep. A mai nap folyamán ennek hatásait kezdheti érezni magán, ráadásul most még némi kavarásra is számíthat kollégái irányából, ami teljesen kizökkentheti a megszokott ritmusából. Ha úgy érzi, kezd túlfeszülni a húr, fogja a cókmókját és sétáljon egyet, szellõztesse ki fejét és próbáljon nem is gondolni semmire. Meglátja, aranyat fog érni!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: