Vannak olyan emberek, akik nagyon kárörvendőek, sőt, abban élik ki örömüket, hogy látják, mások még nagyobb bajban vannak, mint ők. Irigyek, és rosszindulatúak, ez tölti ki az egész életüket. Úgy tűnik, hogy örülnek a sikerednek, és átérzik a boldogságodat, de mélyen legbelül nagyon irigyek, és csak negatív energiát sugároznak feléd.

Kos

Alapjában véve imádja, ha mindenről elsőként értesül, de soha nem tud senki sikerének örülni. Magában irigykedik, és az első adandó alkalommal leszidja, megtámadja, kipletykálja a sikeres embert a háta mögött. Nem szereti a versenyhejeteket, hiszen nem tudja elviselni, ha valaki jobb nála.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Az élet ugyan nem mindig tündérmese, ám elõfordul, hogy mégis, egy különleges napon, megtörténik a csoda. Ami pedig a legszebb az egészben, hogy a mostani pontosan egy ilyen nap lehet, csak hinnie kell benne, kedves Kos, hogy képes bármire, s megtörténik az, amire már oly régóta várt! Akárhogy is, ne adja fel a reményt, s próbálkozzon újra, meg újra, hisz, ha jobban belegondolunk, néha már az is kész csoda, hogy egyáltalán létezik ez a minket körülvevõ, sõt, bennünk élõ, csodálatos világ, bár sokan ezt sajnos elfelejtik, pedig sokszor hihetetlen erõt adnak az efféle gondolatok az embernek...

Ez tesz igazán vonzóvá a férfiak szemében a horoszkóp szerint

Szűz

Tiszteletben tart másokat, de a koronát mindig ő szeretné megszerezni. Addig harcol, míg mindenkit legyőz maga körül. Látszik az arcán, amikor nem tud egy személyt befogadni a szívébe, és ez bizony elég gyakran előfordul.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ég önben a vágy, kedves Szûz, hogy új elhatározásait, céljait, végre elkezdhesse megvalósítani. Ez nagyon jó, hiszen kiélheti kreativitását, s teret engedhet szociális, empatikus énjének. Ne habozzon, kezdjen neki már ma tervei megvalósításának, hogy minél elõbb élvezhesse azok hatásait, s hogy lássa, milyen hasznosak is ezek környezete és az ön számára is egyaránt, ezzel tovább ösztönözve magát az elõre haladásra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: