A csillagjegyeknél nagyon is érdemes néhány alapszabályt betartani, ami azt jelenti, mindenkinél húzódik egy határ, amit jobb, ha nem lépsz át a saját érdekedben. Vajon, mi lehet az öt legfontosabb alapelv, amit a csillagjegyek képviselnek? A horoszkópból minden részletre fény derül. Kihagyhatatlan információk következnek a béke és a boldogság érdekében. Ráadásul ezek olyan bölcsességek, amelyeket alapból is érdemes megismerni.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos ezt az öt alapelvet képviseli:

Nem érdemes velem harcolni vagy versenyezni.
Jobb megtenni valamit, mint később bánkódni, hogy nem tetted meg.
Amíg a lelkedben fiatalnak érzed magad, örökké fiatal maradsz.
A makacsság nem bűn és nem is hiba.
Sosem támadok, csak megvédem magam.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-12)

Ma nagy szüksége lehet kedvességére és eszére, hogy enyhítse az ön körül felmerülõ feszültségeket. A legjobb megoldás a feszültség felszámolására az lehet, ha vidámságot sugároz, s a nehéz helyzetekben egy-egy mosolycsalogató beszólást, vagy viccet ejt el, afféle figyelemelterelésként. Eme technika ugyan lehet, hogy nem oldja meg közvetlenül a problémát, viszont, egy kicsit oldja a hangulatot, így, a nyomás enyhülésével, jobban tudnak majd az ön körül élõk, na és persze ön is, a megoldás mikéntjére koncentrálni. Mindemellett ma, az esetleges körbetartozások is kellemetlen perceket okozhatnak.

A válás leggyakoribb oka csillagjegyek szerint! Vigyázz, mert ebben te is hibázhatsz!

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika ezeket az elveket tartja szem előtt:

Semmit nem akarok, ami a másé, és nem viselem el, ha más érinti meg azt, ami az enyém.
Aki nem szeret enni, az másokat sem szeret.
Soha nem lehetsz olyan gazdag, hogy ne akarj olcsón vásárolni.
Nem érdemes ostobákkal harcolni.
A bizalmat nehéz kivívni, elveszíteni viszont annál könnyebb.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-12)

Ma nagy érzelmek törhetnek felszínre önben, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, vagy elfojtani egykönnyen. Lehetséges ráadásul, hogy nem éppen a megfelelõ helyzetben ejt el ma egy-két mondatot, ami további bonyodalmakhoz vezethet. A legjobb az lenne most, ha próbálna mindent megtenni annak érdekében, hogy érzelmei ne befolyásolják látványosan tevékenységeit, akkor talán elkerülhetõek lesznek a feszültségek, s attól is kevésbé kell majd tartania, hogy esetleg olyat mond, amit késõbb megbán.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek életében ezek a legfontosabb alapelvek:

Ki tudja, mit hoz a holnap…
Két elme mindig sokkal jobb, mint egy.
A minőség mindenkor többet ér a mennyiségnél.
A szerelem megy, a barátok maradnak.
Az unalom visz kísértésbe.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-12)

Ma hatalmába kerítheti az érzés, hogy, ha éppen nem tud egy adott szituációban valami pozitívat mondani, akkor inkább ne mondjon semmit. Ez egy igen bölcs és nagyon hasznos gondolat öntõl, ami sokat segíthet a nap folyamán, hogy ne konfrontálódjon senkivel, hiszen az emberek néha módszeresen képesek mindent félreérteni, ami akár csak egy kicsit is nem fér össze a szájuk ízével, a mai napra pedig különösen igaz lehet ez! Persze, azért az sem egészséges, ha állandóan magába fojtja azokat a dolgokat, amik bántják legbelül, így néha bizony önnek is ki kell mondania, amit gondol, de mindezt érdemes most akkor is inkább holnapra halasztani a béke kedvéért.

A Rák (június 21. – július 22.)

Ezeket az alapelveket követi el a Rák az életében, a kapcsolataiban:

Az otthonom – a szabadságom.
Egyszerűbb megtalálni, felróni a hibákat, mint kijavítani.
Az igazán okos embereket gyakran bolondnak gondolják.
Aki soha nem változtat a gondolkodásán, annak saját maga a legfontosabb és nem az igazság.
A türelem rózsát terem.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-12)

Ma mindenképpen törõdjön testi és lelki egészségének karbantartásával. Kényeztesse magát egy jó masszázzsal, egy kis kiruccanással, de akár érdemes lenne ma elõjegyeztetnie magát egy olyan, apróbb egészségügyi problémájának kivizsgálására is, ami, bár fennáll egy ideje, orvoslását azonban eddig halogatta. Ne kísértse a sorsot, hiszen az egészségénél nincs fontosabb! Mindemellett anyagi helyzete is meginghat egy kicsit a nap folyamán, ám, most még némi átcsoportosítással lehet menteni a helyzetet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: