A csillagjegyeknél nagyon is érdemes néhány alapszabályt betartani, ami azt jelenti, mindenkinél húzódik egy határ, amit jobb, ha nem lépsz át a saját érdekedben. Vajon, mi lehet az öt legfontosabb alapelv, amit a csillagjegyek képviselnek? A horoszkópból minden részletre fény derül. Kihagyhatatlan információk következnek a béke és a boldogság érdekében. Ráadásul ezek olyan bölcsességek, amelyeket alapból is érdemes megismerni.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos ezt az öt alapelvet képviseli:

Nem érdemes velem harcolni vagy versenyezni.
Jobb megtenni valamit, mint később bánkódni, hogy nem tetted meg.
Amíg a lelkedben fiatalnak érzed magad, örökké fiatal maradsz.
A makacsság nem bűn és nem is hiba.
Sosem támadok, csak megvédem magam.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Ma egy meglehetõsen régen látott, valaha életében kiemelt szerepet betöltõ embertõl kaphat egy váratlan, kedves üzenetet, vagy hívást, mely alkalmával meglehetõsen izgalmas témákat találhatnak. A kellemes beszélgetés hatására felmerülhet még az is önökbe, hogy esetleg, a távolság és minden elfoglaltságuk ellenére, érdemes lenne minél elõbb egy találkozót is megejteni, a ?viszonthallás? örömére. Szervezkedjenek bátran, jó ötlet, s valóban, nem ártana már önnek sem valami új, de mégis nosztalgikus impulzustöbblet!

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika ezeket az elveket tartja szem előtt:

Semmit nem akarok, ami a másé, és nem viselem el, ha más érinti meg azt, ami az enyém.
Aki nem szeret enni, az másokat sem szeret.
Soha nem lehetsz olyan gazdag, hogy ne akarj olcsón vásárolni.
Nem érdemes ostobákkal harcolni.
A bizalmat nehéz kivívni, elveszíteni viszont annál könnyebb.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Bika, hogy bizony lehet, hogy környezete, s talán ön is, a rossz helyen keresgélnek az aktuálisan felmerült probléma megoldása tekintetében. Ne habozzon taktikát változtatni, s bátran hagyjon fel az eddigi prekoncepciókkal is. Kezdje el a más irányokba való kutatást most! Ha sikerül teljesen újszerû megvilágításba helyeznie a dolgot, hamar rájöhet a megoldásra, kivívva ezzel környezete nem kis elismerését.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek életében ezek a legfontosabb alapelvek:

Ki tudja, mit hoz a holnap…
Két elme mindig sokkal jobb, mint egy.
A minőség mindenkor többet ér a mennyiségnél.
A szerelem megy, a barátok maradnak.
Az unalom visz kísértésbe.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Ma valaki igencsak megmozgathatja az Ikrek fantáziáját, méghozzá meglehetõsen romantikus értelemben! Legyen azonban óvatos, kedves Ikrek, mielõtt teljesen átadná magát az érzelmeinek, s vegye a fáradságot, hogy egy kicsit jobban megismerje eme új jelentkezõt, különben nem biztos, hogy az elvárt végeredményre jut majd a kapcsolatuk. Bármennyire is nagy hatással legyen az emberre valaki, nem mindig, minden az, aminek elsõre látszik. Ha azonban csakis izgalomra vágyik, akkor viszont lehet, hogy most a legjobb irányba halad!

A Rák (június 21. – július 22.)

Ezeket az alapelveket követi el a Rák az életében, a kapcsolataiban:

Az otthonom – a szabadságom.
Egyszerűbb megtalálni, felróni a hibákat, mint kijavítani.
Az igazán okos embereket gyakran bolondnak gondolják.
Aki soha nem változtat a gondolkodásán, annak saját maga a legfontosabb és nem az igazság.
A türelem rózsát terem.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Úgy érzi, egy kis környezetváltozásra lenne szüksége? Hát teremtse meg, még, ha, az csak a lakás bizonyos mértékû átrendezésével is testesíthetõ meg. Akármilyen apró változásban is gondolkodjék, az ma aranyat fog érni és nagyon energetizálólag hathat testére és lelkére egyaránt! Alkalmasint az is elég ehhez, hogy, ha más nem, kicsit kimozdul otthonról, például kiránduljon egyet egy olyan helyen, ahol eddig még sohasem járt, de mindig is szeretett volna. Ez esetben természetesen a társaságról se feledkezzen meg, vigyen egy jó barátot, vagy kedvesét, mindkét esetben remekül fogják magukat érezni, s önnek most pontosan erre van szüksége!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: