A Kos havában március 21-én volt telihold. Második alkalommal április 19-én is a Kos jeggyel szemben álló Mérlegben ragyog fel a telihold. Ezt a különleges jelenséget nevezik kék holdnak. A jelentőségét még tovább emeli, hogy épp a húsvéti hosszú hétvége első napjára, nagypéntekre esik. Vajon hogyan hat a csillagjegyekre? Kiderül a rendkívüli horoszkópból.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap, kissé stresszes lehet az által, hogy, mintha senki sem értené, amit mondani akar, így gyakorlatilag, semmi sem abba az irányba halad, amerre kívánatos lenne. Vegyen egy mély levegõt, kedves Mérleg, és fusson neki még egyszer, ha kell, amíg el nem éri célját. Este, egy relaxáló fürdõ és egy nyugtató tea jól eshet a nehéz nap után...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-01 - Ha úgy érzi, kissé bonyolult szerelmével kapcsolata, a mai egy...

kék hold nem a színéről kapta az elnevezését, hanem ritka voltából fakadóan. Az angol kifejezésben szerepel a kék szó: „once in a blue Moon”. Ami azt jelenti, néha, nagyon ritkán. Ez igaz, mert egy évben maximum egyszer fordulhat elő a különleges jelenség, hogy két teliholdra ébredünk ugyanabban a jegyben. A nagypénteki telihold idején Kos Nap és Mérleg Hold áll szemben egymással immáron tehát másodszor.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap, kissé stresszes lehet az által, hogy, mintha senki sem értené, amit mondani akar, így gyakorlatilag, semmi sem abba az irányba halad, amerre kívánatos lenne. Vegyen egy mély levegõt, kedves Mérleg, és fusson neki még egyszer, ha kell, amíg el nem éri célját. Este, egy relaxáló fürdõ és egy nyugtató tea jól eshet a nehéz nap után...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A bolygók óramű-pontossággal járják az útjukat. Közülük a Hold tartózkodik a legközelebb a Földhöz. Emiatt hatását is a legintenzívebben érezzük. A telihold mindig ingerlékenységet, veszekedős kedvet hoz magával. Aki nagypénteken az égen keresi a teliholdat, csalódni fog, mert a Hold csak 2 perccel napnyugta (19:36) után kel fel (19:38-kor). És maga a telihold 13:13-kor lenne látható az égbolton. Vagyis a teljes telihold nem fog látszani, ellenben már előző nap, csütörtökön úgy tűnik, hogy telihold ragyog az égbolton. Ez azt jelenti, hogy már csütörtökön ingerlékenyebben lehetünk, és talán aludni sem tudunk a teliholdtól.

KOS

Kos jegyűként már a március 21-i teliholdkor is tapintatosan kellett bánnod a környezeteddel. De most a második teliholdnál, húsvétkor – stílusosan – viselkedj mindenkivel úgy, mint a hímes tojásokkal. Ez a telihold abban tartogat veszélyt, hogy a számodra legfontosabb emberekkel keveredhetsz konfliktusba. A hosszú hétvége első napján mindenki tele van tervekkel, elvárásokkal. Most jobb, ha engedsz a másiknak: legyen úgy, ahogy ő akarja! Így kihúzhatod a viszály méregfogát, és okafogyottá válik az egész vita.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitõl, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végzõdhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Bika jegyűként attól, hogy közhely, még igaz: fő az egészség. Ez számodra mindennek az alapja: a kedélyednek, munkabírásodnak, közérzetednek. A húsvét többnyire a finom falatokról, sőt a lakomákról szól. Mindenki ki akar tenni most magáért. Sonka, tojás, kalács, torták és rengeteg alkohol kerül az ünnepi asztalra. Mivel imádsz enni, a kísértés óriási. Most is, mint minden teliholdkor, a szemben álló Nap és Hold szélsőségekre hajlamosít, holott a megoldás a mértékletesség megtalálása és megtartása lenne. Kerüld a túlzásokat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Minden csillagjegynek van egy gyenge pontja, amit képtelen kezelni. A tiédet is telibe találta?

IKREK

Ikrek jegyűként szerencsés vagy, mert téged nem frusztrál ez a mostani telihold. Ám könnyen beleshetsz a hibába, hogy becsméreled azokat, akiket ingerel a kék telihold. Van elég bajuk, ne tetézd, hogy kritizálod őket! És ne hidd, hogy ha csendben maradsz, nem érzik rajtad a nemtetszést. A gyerekeket és a gyerekes felnőtteket frusztrálod leginkább, légy óvatos, mert bármikor hisztibe torkollhat a dolog. A hiszti azt jelenti, a te megítélésed szerint indokolatlanul heves a reakció. Vedd észre, ez csak a te véleményed!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Rák jegyűként a nagypénteki telihold kizárólag akkor lesz rossz hatással rád, ha a jelent összehasonlítod a múlttal, vagy már arra gondolsz, hogy jövőre mi lesz másképp. Szóval a nyomott hangulatod eredete a múlt vagy a jövő túlértékelése. Tehát rendkívül egyszerű a dolgod: maradj a jelenben! Közben értékeld, és ne kritizáld magad és a körülményeidet. Folyamatosan elégedetlenkedhetnél, mert mindig voltak, vannak, lesznek jobb módban élő rokonaid. Pedig jól tudod, ennek semmi, de semmi értelme nincs.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy nyugtalanul aludt az éjjel, ezért kissé fáradtan, kedvetlenül ébred. Igyekezzen mielõbb felfrissíteni magát, mert már korán, nagy meglepetések, esetleg kihívások érhetik, melyekkel csak akkor birkózhat meg eredményesen, ha száz százalékosan odateszi magát! Este majd jöhet a jól megérdemelt pihenés, csak tartson ki, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: