A Kos havában március 21-én volt telihold. Második alkalommal április 19-én is a Kos jeggyel szemben álló Mérlegben ragyog fel a telihold. Ezt a különleges jelenséget nevezik kék holdnak. A jelentőségét még tovább emeli, hogy épp a húsvéti hosszú hétvége első napjára, nagypéntekre esik. Vajon hogyan hat a csillagjegyekre? Kiderül a rendkívüli horoszkópból.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

A mai nap folyamán, szinte egész nap a figyelem középpontjában lehet, kedves Mérleg, ami, míg egyrészrõl igencsak jólesõ dolog, másrészrõl nem kevés felelõsség is, hiszen ez kiemelt fontosságának az egyértelmû jele, aki pedig fontos ember, annak nagy teher is nyugszik a vállán!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

Szerdai Horoszkóp

kék hold nem a színéről kapta az elnevezését, hanem ritka voltából fakadóan. Az angol kifejezésben szerepel a kék szó: „once in a blue Moon”. Ami azt jelenti, néha, nagyon ritkán. Ez igaz, mert egy évben maximum egyszer fordulhat elő a különleges jelenség, hogy két teliholdra ébredünk ugyanabban a jegyben. A nagypénteki telihold idején Kos Nap és Mérleg Hold áll szemben egymással immáron tehát másodszor.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

A mai nap folyamán, szinte egész nap a figyelem középpontjában lehet, kedves Mérleg, ami, míg egyrészrõl igencsak jólesõ dolog, másrészrõl nem kevés felelõsség is, hiszen ez kiemelt fontosságának az egyértelmû jele, aki pedig fontos ember, annak nagy teher is nyugszik a vállán!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A bolygók óramű-pontossággal járják az útjukat. Közülük a Hold tartózkodik a legközelebb a Földhöz. Emiatt hatását is a legintenzívebben érezzük. A telihold mindig ingerlékenységet, veszekedős kedvet hoz magával. Aki nagypénteken az égen keresi a teliholdat, csalódni fog, mert a Hold csak 2 perccel napnyugta (19:36) után kel fel (19:38-kor). És maga a telihold 13:13-kor lenne látható az égbolton. Vagyis a teljes telihold nem fog látszani, ellenben már előző nap, csütörtökön úgy tűnik, hogy telihold ragyog az égbolton. Ez azt jelenti, hogy már csütörtökön ingerlékenyebben lehetünk, és talán aludni sem tudunk a teliholdtól.

KOS

Kos jegyűként már a március 21-i teliholdkor is tapintatosan kellett bánnod a környezeteddel. De most a második teliholdnál, húsvétkor – stílusosan – viselkedj mindenkivel úgy, mint a hímes tojásokkal. Ez a telihold abban tartogat veszélyt, hogy a számodra legfontosabb emberekkel keveredhetsz konfliktusba. A hosszú hétvége első napján mindenki tele van tervekkel, elvárásokkal. Most jobb, ha engedsz a másiknak: legyen úgy, ahogy ő akarja! Így kihúzhatod a viszály méregfogát, és okafogyottá válik az egész vita.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Meglehet, hogy mára mindent jól eltervezett, mégis, a napi rutin most könnyen borulhat, ami ezúttal talán nem is olyan rossz, kedves Kos. Lazítson egy kicsit, s hagyja, hogy ma oda sodorja az élet, ahová csak akarja! Lehet, hogy messzebbre juthat, mint képzelné!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Bika jegyűként attól, hogy közhely, még igaz: fő az egészség. Ez számodra mindennek az alapja: a kedélyednek, munkabírásodnak, közérzetednek. A húsvét többnyire a finom falatokról, sőt a lakomákról szól. Mindenki ki akar tenni most magáért. Sonka, tojás, kalács, torták és rengeteg alkohol kerül az ünnepi asztalra. Mivel imádsz enni, a kísértés óriási. Most is, mint minden teliholdkor, a szemben álló Nap és Hold szélsőségekre hajlamosít, holott a megoldás a mértékletesség megtalálása és megtartása lenne. Kerüld a túlzásokat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Kifejezetten sok behatás érheti minden irányból, kedves Bika, így nehéz lesz mindent megfelelõen kezelni, de azért korántsem lehetetlen a helyzet! Bízzon önmagában és ítélõképességében, s amit jónak ítél, jutalmazza, amit pedig rossznak, továbbra is kategorikusan utasítsa el, akkor egyensúlyban meredhet.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a csillagjegyek legszerethetőbb tulajdonsága

IKREK

Ikrek jegyűként szerencsés vagy, mert téged nem frusztrál ez a mostani telihold. Ám könnyen beleshetsz a hibába, hogy becsméreled azokat, akiket ingerel a kék telihold. Van elég bajuk, ne tetézd, hogy kritizálod őket! És ne hidd, hogy ha csendben maradsz, nem érzik rajtad a nemtetszést. A gyerekeket és a gyerekes felnőtteket frusztrálod leginkább, légy óvatos, mert bármikor hisztibe torkollhat a dolog. A hiszti azt jelenti, a te megítélésed szerint indokolatlanul heves a reakció. Vedd észre, ez csak a te véleményed!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Igyekezzen ma egy kicsit közelebb engedni magához az embereket, mint általában, kedves Ikrek! Bontsa le, ha csak ideiglenesen is, a biztonsági falakat, tegye egy kicsit félre prekoncepcióit, s fogadjon el mindent egyszerûen és kedvesen, ahogy van, minden hátsó szándék feltételezése nélkül.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Rák jegyűként a nagypénteki telihold kizárólag akkor lesz rossz hatással rád, ha a jelent összehasonlítod a múlttal, vagy már arra gondolsz, hogy jövőre mi lesz másképp. Szóval a nyomott hangulatod eredete a múlt vagy a jövő túlértékelése. Tehát rendkívül egyszerű a dolgod: maradj a jelenben! Közben értékeld, és ne kritizáld magad és a körülményeidet. Folyamatosan elégedetlenkedhetnél, mert mindig voltak, vannak, lesznek jobb módban élő rokonaid. Pedig jól tudod, ennek semmi, de semmi értelme nincs.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Legyen erõs, kedves Rák és maradjon hû az elveihez! Példamutatása és helytállása sokakat ösztönözhet majd arra, hogy szorgalmasabbak és jobbak legyenek, ez pedig felbecsülhetetlen hozzáadott érték egy közösségben!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: