A Kos havában március 21-én volt telihold. Második alkalommal április 19-én is a Kos jeggyel szemben álló Mérlegben ragyog fel a telihold. Ezt a különleges jelenséget nevezik kék holdnak. A jelentőségét még tovább emeli, hogy épp a húsvéti hosszú hétvége első napjára, nagypéntekre esik. Vajon hogyan hat a csillagjegyekre? Kiderül a rendkívüli horoszkópból.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma könnyen gátolhatja napi teendõiben a technika ördöge, kedves Mérleg. Legyen szó akár számítástechnikai eszközrõl, vagy jármûrõl, mintha minden egyszerre mondaná fel a szolgálatot, vagy legalább is nem úgy üzemelne, ahogy kéne. Ha ilyesmivel szembesülne, ma ne reménykedjen már a dolgok helyreállásában, inkább igyekezzen más módokat találni a kapcsolatteremtésre, vagy éppen a közlekedésre.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

Szerdai Horoszkóp

kék hold nem a színéről kapta az elnevezését, hanem ritka voltából fakadóan. Az angol kifejezésben szerepel a kék szó: „once in a blue Moon”. Ami azt jelenti, néha, nagyon ritkán. Ez igaz, mert egy évben maximum egyszer fordulhat elő a különleges jelenség, hogy két teliholdra ébredünk ugyanabban a jegyben. A nagypénteki telihold idején Kos Nap és Mérleg Hold áll szemben egymással immáron tehát másodszor.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma könnyen gátolhatja napi teendõiben a technika ördöge, kedves Mérleg. Legyen szó akár számítástechnikai eszközrõl, vagy jármûrõl, mintha minden egyszerre mondaná fel a szolgálatot, vagy legalább is nem úgy üzemelne, ahogy kéne. Ha ilyesmivel szembesülne, ma ne reménykedjen már a dolgok helyreállásában, inkább igyekezzen más módokat találni a kapcsolatteremtésre, vagy éppen a közlekedésre.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A bolygók óramű-pontossággal járják az útjukat. Közülük a Hold tartózkodik a legközelebb a Földhöz. Emiatt hatását is a legintenzívebben érezzük. A telihold mindig ingerlékenységet, veszekedős kedvet hoz magával. Aki nagypénteken az égen keresi a teliholdat, csalódni fog, mert a Hold csak 2 perccel napnyugta (19:36) után kel fel (19:38-kor). És maga a telihold 13:13-kor lenne látható az égbolton. Vagyis a teljes telihold nem fog látszani, ellenben már előző nap, csütörtökön úgy tűnik, hogy telihold ragyog az égbolton. Ez azt jelenti, hogy már csütörtökön ingerlékenyebben lehetünk, és talán aludni sem tudunk a teliholdtól.

KOS

Kos jegyűként már a március 21-i teliholdkor is tapintatosan kellett bánnod a környezeteddel. De most a második teliholdnál, húsvétkor – stílusosan – viselkedj mindenkivel úgy, mint a hímes tojásokkal. Ez a telihold abban tartogat veszélyt, hogy a számodra legfontosabb emberekkel keveredhetsz konfliktusba. A hosszú hétvége első napján mindenki tele van tervekkel, elvárásokkal. Most jobb, ha engedsz a másiknak: legyen úgy, ahogy ő akarja! Így kihúzhatod a viszály méregfogát, és okafogyottá válik az egész vita.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Amennyiben egy nagyobb mûveletet, ügyintézést, esetleg utazást tervez, ne vágjon bele ma, ha lehet, inkább halassza máskorra az ilyesmit, mert a nap folyamán egy valóságos pechsorozattal kellhet szembenéznie. Ha mégsem tûr halasztást a dolog, akkor lelkiekben sajnos érdemes felkészülnie néhány bosszúságra, melyek miatt akár teljes kudarcba is fulladhat az eleinte jól induló ügyintézkedés. Legyen ma a szokásosnál is óvatosabb, testi épségét illetõen, mert akár apróbb sérülések is érhetik, ha nem vigyáz kellõképpen magára!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Bika jegyűként attól, hogy közhely, még igaz: fő az egészség. Ez számodra mindennek az alapja: a kedélyednek, munkabírásodnak, közérzetednek. A húsvét többnyire a finom falatokról, sőt a lakomákról szól. Mindenki ki akar tenni most magáért. Sonka, tojás, kalács, torták és rengeteg alkohol kerül az ünnepi asztalra. Mivel imádsz enni, a kísértés óriási. Most is, mint minden teliholdkor, a szemben álló Nap és Hold szélsőségekre hajlamosít, holott a megoldás a mértékletesség megtalálása és megtartása lenne. Kerüld a túlzásokat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Tudatalattija ma igen aktív lehet, kedves Bika, így elõre megérezhet bizonyos dolgokat, vagy megálmodhat egyes eseményeket, helyzeteket, melyeket elsõsorban szimbolikusan érdemes értelmeznie, ugyanakkor lehet nem kevés igazságalapjuk is. Néhány ilyen benyomás lehet igen személyes, ami egy, az életében fontos szerepet betöltõ valakihez való tudatalatti viszonyulását jól tükrözheti. Érdemes azonban mindent a helyén kezelnie, tehát, korántsem biztos, hogy egy-egy rossz álom miatt túlságosan elfogadható, ha messzemenõ konzekvenciákat von le.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-01-11

IKREK

Ikrek jegyűként szerencsés vagy, mert téged nem frusztrál ez a mostani telihold. Ám könnyen beleshetsz a hibába, hogy becsméreled azokat, akiket ingerel a kék telihold. Van elég bajuk, ne tetézd, hogy kritizálod őket! És ne hidd, hogy ha csendben maradsz, nem érzik rajtad a nemtetszést. A gyerekeket és a gyerekes felnőtteket frusztrálod leginkább, légy óvatos, mert bármikor hisztibe torkollhat a dolog. A hiszti azt jelenti, a te megítélésed szerint indokolatlanul heves a reakció. Vedd észre, ez csak a te véleményed!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Akármennyire is vidámnak és önfeledtnek is érzi magát, ma mégis meglehet, hogy bölcsebb lenne inkább ódzkodnia a viccelõdéstõl, humorizálástól, mert, most nagy eséllyel félreértheti egy olyas valaki környezetében egyik verbális megnyilvánulását, hogy akár komolyan meg is sértõdhet. Próbálja meg tehát inkább kicsit visszafogottabb módon megélni jókedvét, s minél kevesebbet, hosszasan kommunikálni másokkal, hogy elejét vegye a félreértéseknek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Rák jegyűként a nagypénteki telihold kizárólag akkor lesz rossz hatással rád, ha a jelent összehasonlítod a múlttal, vagy már arra gondolsz, hogy jövőre mi lesz másképp. Szóval a nyomott hangulatod eredete a múlt vagy a jövő túlértékelése. Tehát rendkívül egyszerű a dolgod: maradj a jelenben! Közben értékeld, és ne kritizáld magad és a körülményeidet. Folyamatosan elégedetlenkedhetnél, mert mindig voltak, vannak, lesznek jobb módban élő rokonaid. Pedig jól tudod, ennek semmi, de semmi értelme nincs.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma meglehetõsen meggyûlhet a baja a technikával, kedves Rák, ami kifejezetten bosszantó eseménysorozatot indíthat el az által, hogy feltartja a haladásban. Nem érdemes azonban most nekiesnie a szerelésnek, még, ha látszólag egyszerûnek is tûnik a megoldás, azzal csak még több idõt és türelmet veszíthet, így inkább támaszkodjon mégis szakértõ segítségre. Ha így tesz, hamar sikerülhet újra üzembe helyezni a dolgot, ami a fennakadást okozta, s mehet minden tovább a maga útján tovább.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: