Oroszlán

Ne neheztelj magadra azért, mert belevágtál valami újba, és elbuktál. Nem kell mindenben tökéletesnek lenned, hiszen senki sem az.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Már a nap reggelén, nagyon izgatott lehet egy késõbbi találkozó, vagy esemény miatt, s ettõl egészen önkívületi állapotba kerülhet. Bármennyire is várja már a nagy eseményt, próbáljon meg lecsillapodni egy kicsit, s az elõkészületekre koncentrálni, mielõtt még a nagy kapkodásban végül elfelejt valami fontosat. Türelem, kedves Oroszlán, csak türelem!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Minden ember más dolgokban profi, és a lényeg, hogy te igyekeztél kihozni magadból a maximumot.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Olyan dolog történik, ami megváltoztat köztetek mindent...

Az újdonságokhoz idő kell, és a bukás a siker része. Az életet nem muszáj olyan komolyan venni; tanulj meg nevetni azon, hogy valamit épp nem jól csináltál.

Ne legyél mérges magadra állandóan!

2019-ben ints búcsút minden olyan múltbeli alkalomnak, amikor mérgelődtél azért, mert valamit nem sikerült jól végigcsinálnod.

Szűz

Mondtál pár olyan dolgot idén, amit legszívesebben visszaszívnál, de már nem lehet. A szavaiddal megbántottál valakit, akit nem akartál, és még ha meg is bocsátott neked, valahogy a kapcsolatotok már nem ugyanolyan.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kissé zûrzavarosan indulhat a nap, kedves Szûz, s az egyetlen most, aki képes átlátni a káoszon, az önmaga, ez pedig némi felelõsséggel is járhat. Igyekezzen mielõbb kidolgozni egy stratégiát arra vonatkozóan, hogyan tehetné mielõbb újra, mások számára is átláthatóvá a dolgokat, mielõtt teljesen elveszne a sok akarás közt a lényeg. Nem könnyû, de nem is lehetetlen feladat! Csak ügyesen!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp augusztus 27-től: Pompás heted lesz, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint!

De emiatt ne legyen többé bűntudatod. Mindenkivel megesik, hogy olyan csúszik ki a száján, amit nem feltétlenül gondol szó szerint.

Az élet már csak ilyen: ami egyszer megtörtént, nem kitörölhető. Épp ezért kell elfogadni ezt, megbocsátani magadnak, és továbblépni.

Tanultál belőle, és mostantól figyelmesebb leszel. Összességében ez az, ami igazán számít.

Mérleg

Az elmúlt évben volt pár olyan ember az életedben, akikre túl sok energiát és időt fordítottál, lényegében a semmiért.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Meglehet, kedves Mérleg, hogy ma némi segítségre szorul, s ez kissé frusztrálhatja, hisz alapvetõen, nem szeret szívességet kérni senkitõl, most mégis ez lehet a helyzet. Ne vegye annyira a szívére a dolgot, idõnként mindenkinek szüksége van egy kis segítségre, ezért is vagyunk társas lények. Együtt, könnyebb, ez lehet a mai nap tanulsága.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

nem megfelelő emberekhez próbáltál közel kerülni, és most úgy érzed, csak elvesztegetted az értékes idődet.

Sajnos nagy igazság, hogy nem mindenki fog úgy bánni veled, ahogy te azt szeretnéd, és nem mindig kapod meg azt a szeretetet, amit megérdemelnél.

De ez nem gyengeség.

Bocsáss meg magadnak azért, hogy nem vetted ezt időben észre, és engedd el ezeket az embereket.

Sokkal értékesebb személyek várnak rád, ha csinálsz nekik helyet a szívedben.

Skorpió

Nem vagy mindentudó bölcs, így megesik, hogy olyat kérdeznek tőled, amire nem tudsz válaszolni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap folyamán, talán pont azt nem sikerül megvalósítania, amit szeretne, ha tehát például, nyugodt pihenésre vágyik, szinte egész biztos, hogy azt rendre megzavarják majd egyesek. Ennek tükrében, próbáljon meg alkalmazkodni a helyzethez, kedves Skorpió és nem szembe menni a sors akaratával, hanem a markába csapni és sebtiben átszervezni a napját, mert ugyanakkor lehetséges, hogy ez egy jel, mely arra utal, hogy most máshol kellene lennie, mást kellene csinálnia, mint amit szeretett volna.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hozzá vagy szokva ahhoz, hogy az emberekfelnéznek rád, tőled várják a megoldást, és egyúttal a segítséget, de összességében te is csak ember vagy.

Ne legyél mérges magadra azért, mert nem tudod a világ összes kérdésére a megfelelő választ; inkább fogadd ezt el, és légy őszinte.

Ha valami kifog rajtad, ne félj te is segítséget kérni másoktól, és semmiképp se haragudj magadra emiatt!

Ettől még nem vagy kevesebb, mint mások.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: