Oroszlán

Ne neheztelj magadra azért, mert belevágtál valami újba, és elbuktál. Nem kell mindenben tökéletesnek lenned, hiszen senki sem az.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Végre elérkezett a pillanat, amelyet már oly régóta várt. Ezen a napon, ha résen van és meglátja a lehetõségeket, könnyen olyan útra terelheti karrierjét, életét, amelyrõl mindig is álmodott. Nem szükséges ez érdekében semmi mást tennie, csak olyannak maradnia, mint amilyen mindig is volt. Legyen célorientált, motivált, kitartó és álljon mindig elõ újabb ötletekkel, tervekkel hogy ösztönözni tudjon másokat és persze saját magát. A kereket már föltalálták, önnek csak mozgásba kell hoznia, illetve tartania azt.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Minden ember más dolgokban profi, és a lényeg, hogy te igyekeztél kihozni magadból a maximumot.

Mi vezethet hosszútávon szakításhoz a csillagjegyeknél? - Tudd meg, mi öli meg a kapcsolatotokat!

Az újdonságokhoz idő kell, és a bukás a siker része. Az életet nem muszáj olyan komolyan venni; tanulj meg nevetni azon, hogy valamit épp nem jól csináltál.

Ne legyél mérges magadra állandóan!

2019-ben ints búcsút minden olyan múltbeli alkalomnak, amikor mérgelődtél azért, mert valamit nem sikerült jól végigcsinálnod.

Szűz

Mondtál pár olyan dolgot idén, amit legszívesebben visszaszívnál, de már nem lehet. A szavaiddal megbántottál valakit, akit nem akartál, és még ha meg is bocsátott neked, valahogy a kapcsolatotok már nem ugyanolyan.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ma versenyben lehet valakivel, kedves Szûz, akivel régóta burkolt szellemi hadviselést folytathatnak. Eme történetük egy fontos csatához érhet el ma, melyet mindenképp meg kell nyernie, ám, szokásához híven, ésszel, nem pedig erõvel! Ettõl függetlenül persze maradjon határozott és védje meg területét és érdekeit!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-19 - A mai nap remek napnak ígérkezik egy meghitt beszélgetésre...

De emiatt ne legyen többé bűntudatod. Mindenkivel megesik, hogy olyan csúszik ki a száján, amit nem feltétlenül gondol szó szerint.

Az élet már csak ilyen: ami egyszer megtörtént, nem kitörölhető. Épp ezért kell elfogadni ezt, megbocsátani magadnak, és továbblépni.

Tanultál belőle, és mostantól figyelmesebb leszel. Összességében ez az, ami igazán számít.

Mérleg

Az elmúlt évben volt pár olyan ember az életedben, akikre túl sok energiát és időt fordítottál, lényegében a semmiért.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Csak bátran! Ezt az egy mondatot tartsa szem elõtt ezen a napon. Munkahelyén olyan feladatokkal, projektekkel bízhatják meg önt, melyek elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhetnek. Õrizze meg hidegvérét és teljes magabiztossággal vágjon neki a munkának. Bármi is kerüljön az útjába, a szerencse is ott lesz a közelben és ön mellé fog állni. Maradjon lelkes és inspiráljon másokat a munkamoráljával. Ne féljen megosztani tapasztalatait, ötleteit másokkal, ha csapatban kellene dolgoznia.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

nem megfelelő emberekhez próbáltál közel kerülni, és most úgy érzed, csak elvesztegetted az értékes idődet.

Sajnos nagy igazság, hogy nem mindenki fog úgy bánni veled, ahogy te azt szeretnéd, és nem mindig kapod meg azt a szeretetet, amit megérdemelnél.

De ez nem gyengeség.

Bocsáss meg magadnak azért, hogy nem vetted ezt időben észre, és engedd el ezeket az embereket.

Sokkal értékesebb személyek várnak rád, ha csinálsz nekik helyet a szívedben.

Skorpió

Nem vagy mindentudó bölcs, így megesik, hogy olyat kérdeznek tőled, amire nem tudsz válaszolni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ön képes arra, hogy bolhából elefántot csináljon. Ez a mai nap sem lesz másképp. Könnyedén belefuthat olyan szituációkba, amelyeket túlzottan felfúj, vagy több jelentõséget nyilvánít nekik a kelleténél. Próbáljon meg mindent alaposan átgondolni és ne veszítse el a realitás érzékét. Legyen õszinte, higgadt és megfontolt, mert ha forrófejûen dönt, akkor több ellenségre tehet majd szert, mint barátra. Márpedig ebben a világban az embernek kapcsolatokra és barátokra igencsak szüksége van.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hozzá vagy szokva ahhoz, hogy az emberekfelnéznek rád, tőled várják a megoldást, és egyúttal a segítséget, de összességében te is csak ember vagy.

Ne legyél mérges magadra azért, mert nem tudod a világ összes kérdésére a megfelelő választ; inkább fogadd ezt el, és légy őszinte.

Ha valami kifog rajtad, ne félj te is segítséget kérni másoktól, és semmiképp se haragudj magadra emiatt!

Ettől még nem vagy kevesebb, mint mások.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: