Nyilas

Legyél elnézőbb magaddal azért, mert bár szeretnél közeli kapcsolatban maradni a barátaiddal és a szeretteiddel, idén nem volt időd mindenkire.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap szélsõséges érzelmek keríthetik önt hatalmukba. Munkahelyén többször is belefuthat majd különbözõ konfliktusba. Ezek a viták, nem abból adódnak, hogy nem megfelelõen végzi a munkáját, hanem abból, hogy kollégáival más nézeteket vallanak. Ez a nap is épp úgy véget fog érni mint a többi és abban biztos lehet, hogy otthon szeretettel fogják várni, ahol elfelejthet minden bosszúságot és mindig megértésre, megnyugvásra találhat, kedves Nyilas.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Tiniként több lehetőséged volt találkozni a barátokkal, beszélgetni a családoddal, de felnőttként, amikor elköltözöl és sokat dolgozol, ez jelentősen lecsökken.

Ennyire csodás partnernők a csillagjegyek

Mondd el nekik, hogy szereted őket, és igyekszel, de most életednek egy ilyen időszakában jársz. Ha fontos vagy nekik, hidd el, megértik ezt.

bűntudatod is csökkenni fog, és így képes leszel végre megbocsátani magadnak azért, hogy most a munkára fordítod a legnagyobb figyelmed.

Bak

Úgy érzed, segítséget kérni másoktól a gyengeség jele, de hidd el, erről szó sincs. Általában nagyon jól meg is állod a helyed egyedül, hiszen rendkívül független vagy, de van, amiben igenis szükséged van támaszra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Kedves Bak, önnek van egy inspiráló személy az életében, akitõl mindig új erõre kap. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. Az estét töltse kedvesével és mutassa meg, hogy e csillagjegy szülöttei milyen hálásak is tudnak lenni, ha valaki igazán törõdik velük.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ugyanakkor nagyon nehezen kérsz segítséget, és amikor ezt megteszed, mérges is vagy magadra.

Csütörtöki Horoszkóp - Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől...

De ne legyél!

Hiszen ez nem gyengeség, hanem inkább ennek ellenkezője: az erős emberek ugyanis észreveszik, miben nem jeleskednek, és bátran fel is vallják ezt.

Jövőre légy ezen a téren sokkal elnézőbbönmagaddal.

Vízöntő

Azon emberek közé tartozol, akiknek szükségük van az egyedüllétre, idén pedig ez nagyon is előtérbe került nálad.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ez a nap nem éppen a legvidámabb egyike lesz az ön számára, kedves Vízöntõ. Egy percig se csüggedjen, minden emberben lakozik valami, ami bármilyen pillanatban motiválni tudja, illetve jobb kedve tudja deríteni majd õt. Vegyen egy nagy lélegzetet, hunyja be a szemét és próbálja meg megtalálni magában azt, ami beindítja önben a motort, amitõl lángra lobban és új erõre kap majd. Az estét töltse szeretteivel és próbáljon beszélni az érzéseirõl, a lelki megnyugvás érdekében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ugyanakkor bűntudatod volt, hogy nemet mondasz a programokra, és kicsit eltávolodsz a barátaidtól.

Pedig nem kell.

Mindenkinek más igényei vannak, és ha neked az kell, hogy néha egyedül tölts egy hétvégét, felesleges bocsánatot kérned.

Az egyetlen ember, akinek meg kell bocsátanod, az saját magad vagy; ne legyél olyan szigorú!

Halak

Voltak idén olyan alkalmak, amikor segíthettél volna valakinek, de nem tetted.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap remek alaklomnak ígérkezik arra, hogy az estét ismerõseivel töltse. A konyhában ön csodákra képes. Hívja át nyugodtan barátait vacsorára és kápráztass el ízlelõbimbójukat a fõztjével. Higgye el, a finom ételek után, egy közös ejtõzés, beszélgetés, nagyon jót fog tenni. Nézzenek meg együtt egy jó filmet, hallgassanak zenét, vagy akár a szoba egyik sarkából egy társasjáték is elõbukkanhat majd, a hangulat fokozása érdekében.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ennek ezer és egy oka lehet, de nem jelenti azt, hogy rossz ember lennél.

A szíved tele van szeretettel és jószándékkal, de vannak alkalmak, amikor nem feltétlenül mások az elsők.

Emiatt azóta is bűntudatod van, pedig nem kellene.

Eljött az ideje annak, hogy megbocsáss magadnak, és elengedd mindezt.

2019-ben új lappal indíthatsz!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: