Kos

Ha van párod, de gondjaid vannak a kapcsolatban, akkor ne hagyd, hogy a szerelmed rád hárítsa a felelősséget, mert kettőtökön múlik, hogy jól működjön a kapcsolat. Okróberben a függő ügyeiteket és az érzelmi problémákat se halogassátok tovább, mert a szőnyeg alá seprésnek szakítás lehet az eredménye!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ha októberben párt keresel, akkor bátran vesd bele magad a flörtölésbe, ismerkedj, hódíts és randevúzz! Lehet, hogy az ősz első fele még nem hoz igazi változást a szerelmi életedbe, ám ne aggódj, mert mindennek eljön az ideje, így ennek is!

Szombati Horoszkóp - Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert...

Bika

Párkapcsolat esetén kénytelen leszel alapjaiban változtatni néhány dolgon, ha nem akarod, hogy az unalom eluralkodjon a szerelmi életed felett. Októberben muszáj lesz módosítanod a kapcsolatodon, de azt is át kell gondolnod, hogy kitartasz-e a jelenlegi párod mellett, vagy inkább más mellett keresed a boldogságot.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ha párt keresel, akkor októberben jelentősen megnő a lehetősége annak, hogy találkozol valakivel, ám a hódításra csak akkor lesz lehetőséged, ha nem ülsz otthon a négy fal között. Próbálj ki olyan ismerkedési körülményeket, helyszíneket, amelyek eltérnek a szokásaidtól, mert akkor be fognak jönni a számításaid.

Ikrek

Ha van párod, akkor elsősorban azt kell tisztáznod magadban, hogy mire vágysz. Októberben se kérd számon a kedveseden a saját hibáidat, hiányosságaidat! Bátran mondd el, hogy milyen titkos vágyakat dédelgetsz! Ha úgy alakul, hogy a jelenlegi párod nem, csak valaki más teljesítheti be azokat, akkor tudod, hogy mit kell tenned.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ha párt keresel, akkor az október kiváló időszak lesz az ismerkedéshez, flörtöléshez, egyéjszakás kalandokhoz, testiséghez, tehát csak annyit kell tenned, hogy belevágsz az ismeretlenbe és hagyod magad sodortatni az eseményekkel.

Ez a 3 csillagjegy nem lép ki a mérgező kapcsolatból

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: