Oroszlán: karácsonyi bevásárlás

Az Oroszlánról sok mindent nem tudnak a többiek, ahogy azt sem, mekkora örömmel tölti el, amikor szeretteit boldoggá teheti. Legbelül a lelkében ő mindig gyerek marad, így a karácsonyi ajándékok többsége nála játékos, vicces és igazán szórakoztató. Nem véletlenül imád ajándékokat vásárolni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz: a fenyő illata

A Szűz nagyon erősen vonzódik a természet csodáihoz, számára a karácsony a fenyő mágikus illatától igazán szép. Ő nagy valószínűséggel illatos gyertyákkal is telepakolja a lakást, amelyek közül karácsonykor biztosan nem hiányozhatnak a fenyő, a narancs vagy a fűszeres szegfűszeg és fahéj sem.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-06 - A mai nap kissé hiányozhat majd a nyugalom, a biztonság...

Mérleg: karácsonyi csomagolás

A Mérleget valójában semmi sem teszi boldogabbá, mint amikor megtalálja a tökéletes karácsonyi ajándék csomagolópapírt. Minden évben a legszebb mintájú anyagokat választja, mint ahogy az ő csomagolási technikája a legeredetibb a csillagjegyek között.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió: karácsonyi kívánságlista

A Skorpió mindig tudja, mit akar… Ennek megfelelően minden évben jó előre megírja a karácsonyi kívánságlistáját, biztos, ami biztos alapon, aztán hihetetlen izgalommal várja, vajon mi kerül a fa alá. Persze, ő is nagyon szeret ajándékozni, és mivel remekül kérdez, könnyedén kitudakolja a többiek kívánságát is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: