A nyári napforduló napján, július 21-én veszi kezdetét a csillagászati nyár, és ezen a napon élvezhetjük a leghosszabb ideig a napfényes órákat és ilyenkor a legrövidebb az éjszaka. A Föld és a Nap ilyenkor kerül egymáshoz a legközelebb, aminek jelentőssége asztrológiai szempontból sem elhanyagolható.

Mivel a különböző bolygóállások nagyban kihatnak az életeseményeinkre, személyiségünkre és arra, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, jól jöhet, ha tudod, mire számíthatsz a nyári napfordulón. Az, hogy a Nap és a Föld ritkán látott közelségbe kerülnek egymással, igazán izgalmas energiákat mozgósíthat mindannyiunk számára. Fedezd fel, hogyan hat rád ez az egyáltalán nem mindennapi csillagállás és használd ki a kínálkozó lehetőségeket!

A KOS

Könnyen lehet, hogy a Kosokra valamilyen komolyabb családi nyomás nehezedik a nyár kezdetén. Egy rokon a megszokottnál is nagyobb figyelmet követelhet magának, de az is lehet, hogy egy váratlan otthoni bonyodalom teszi mozgalmasabbá a hétköznapokat. A legjobb, amit tehetsz, hogy nagyobb figyelmet fordítasz a hozzád közel állókra, és rájuk is gondolsz, mielőtt fejest ugranál nagyszabású terveid megvalósításába.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ez a mai egy igazán jó napnak ígérkezik e temperamentumos jegy számára. Élvezzen ki minden percet, amit mások társaságában tölthet, ahol ma, feltehetõleg minden esetben jól fog szórakozni. Mindemellett viszont, pont eme önfeledt stílusa miatt, mára nem érdemes olyan feladatok elvégzését beterveznie, melyek önfegyelmet és reális gondolkodást igényelnek, sõt, ha teheti, inkább ne is dolgozzon, csak szórakozzon és pihenjen egész nap, ugyanis, ha munkával tölti a napot, akkor nagyban veszíthet remek hangulatából, vidám lendületébõl. Kár lenne érte!

A BIKA

A Bikák számára felejthetetlen élményeket hozhat az idei nyár, ha utazásra adják a fejüket. Nem kizárt, hogy nagyszabású családi esemény zökkent ki a hétköznapok egyhangúságából, kellemes találkozásokkal tarkítva. Készülj fel arra, hogy számtalan kedves emlék tör utat magának – semmiképp se állj az útjukba, inkább hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a nosztalgia és éld át újra az egykori szívderítő örömöket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ma alkalmazzon egy kifejezetten kalandos megközelítést, fõként, ha szerelemrõl, romantikázásról van szó! Ne legyen akkor se rosszkedvû, ha úgy érzi, nem abba az irányba haladnak a dolgok, amerre kellene. Minden csakis önön múlik, azaz, hogy mennyire képes változtatni az eddigi, egyes helyzetekhez, emberekhez való hozzáállásán. Lehet, hogy valaki olyas valakitõl várt el eddig bizonyos dolgokat, aki azokra soha nem volt képes, miközben egy másvalakit meg észre sem vett, aki mindezt tárcán kínálja önnek! Hát, nyissa tágra ma szemét, kedves Bika, s kezdjen el látni.

AZ IKREK

Az Ikrek jegyűekben túltenghet a vágy egy kis kikapcsolódásra, hiszen az utóbbi időben leginkább azzal voltak elfoglalva, hogy kibontakoztassák a tehetségüket és megvalósítsák az álmaikat. (Szerencsére a legtöbbjük bőségesen le is szüretelheti majd a munka gyümölcsét!) Előtted az egész nyár, hogy egy kis időre elszökj a kötelezettségek elől – de csakis azután, hogy mindent elrendeztél. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a félbehagyott dolgok végére, legalább olyan jól fogod érezni magad, mintha vakációznál!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap során az Ikreket olyan szerelem és szenvedély kaphatja el, melyet már régóta nem tapasztaltak. Legyen azonban nagyon óvatos, bármennyire is kecsegtetõnek ígérkezik egy váratlan csábítás, nehogy annyira elhomályosítsa gondolatait a vágy, hogy végül aztán csak csalódás és szenvedés legyen a vége. Most különösen szerencsés, ha tartós párkapcsolatban él, hiszen, ez esetben párjával ma elképesztõ magasságokat járhatnak be!

A RÁK

Ha valakinek, akkor a Rák jegyűeknek boldog lesz az idei nyári napforduló! Tökéletes ez az időszak arra, hogy új terveket szövögess – és meg is valósítsd azokat. Ami még ennél is nagyobb örömmel tölthet el, az nem más, mint egy jól sikerült családi kiruccanás azokkal, akik igazán kedvesek a szívednek. Lazíts egy kicsit a gyeplőn, kapcsolódj ki és töltődj fel! Ennek az egyik legjobb módja, ha élvezed a természet közelségét és szélnek ereszted a nyomasztó gondolatokat!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap feszített mivoltából fakadóan hirtelen döntések meghozatalára kényszerülhet. Könnyen találhatja magát ez által a furábbnál is furább helyzetekben, különösen, ha szerelemrõl van szó. De hát, végül is az élet pont ettõl izgalmas, s mi sem adhatná meg jobban az igazi nyári hangulatot, mintsem egy röpke, mégis annál szenvedélyesebb egynyári kaland, vagy akár egy szerelmes, mámorító éjszaka kedvesünkkel! Most bármelyikre is pályázzon, egész biztosan sikerrel jár!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: