A nyári napforduló napján, július 21-én veszi kezdetét a csillagászati nyár, és ezen a napon élvezhetjük a leghosszabb ideig a napfényes órákat és ilyenkor a legrövidebb az éjszaka. A Föld és a Nap ilyenkor kerül egymáshoz a legközelebb, aminek jelentőssége asztrológiai szempontból sem elhanyagolható.

Mivel a különböző bolygóállások nagyban kihatnak az életeseményeinkre, személyiségünkre és arra, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, jól jöhet, ha tudod, mire számíthatsz a nyári napfordulón. Az, hogy a Nap és a Föld ritkán látott közelségbe kerülnek egymással, igazán izgalmas energiákat mozgósíthat mindannyiunk számára. Fedezd fel, hogyan hat rád ez az egyáltalán nem mindennapi csillagállás és használd ki a kínálkozó lehetőségeket!

4 csillagjegy, aki mindenki titkát elpletykálja! Óvatosan velük!

A KOS

Könnyen lehet, hogy a Kosokra valamilyen komolyabb családi nyomás nehezedik a nyár kezdetén. Egy rokon a megszokottnál is nagyobb figyelmet követelhet magának, de az is lehet, hogy egy váratlan otthoni bonyodalom teszi mozgalmasabbá a hétköznapokat. A legjobb, amit tehetsz, hogy nagyobb figyelmet fordítasz a hozzád közel állókra, és rájuk is gondolsz, mielőtt fejest ugranál nagyszabású terveid megvalósításába.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

A BIKA

A Bikák számára felejthetetlen élményeket hozhat az idei nyár, ha utazásra adják a fejüket. Nem kizárt, hogy nagyszabású családi esemény zökkent ki a hétköznapok egyhangúságából, kellemes találkozásokkal tarkítva. Készülj fel arra, hogy számtalan kedves emlék tör utat magának – semmiképp se állj az útjukba, inkább hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a nosztalgia és éld át újra az egykori szívderítő örömöket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

AZ IKREK

Az Ikrek jegyűekben túltenghet a vágy egy kis kikapcsolódásra, hiszen az utóbbi időben leginkább azzal voltak elfoglalva, hogy kibontakoztassák a tehetségüket és megvalósítsák az álmaikat. (Szerencsére a legtöbbjük bőségesen le is szüretelheti majd a munka gyümölcsét!) Előtted az egész nyár, hogy egy kis időre elszökj a kötelezettségek elől – de csakis azután, hogy mindent elrendeztél. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a félbehagyott dolgok végére, legalább olyan jól fogod érezni magad, mintha vakációznál!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

A RÁK

Ha valakinek, akkor a Rák jegyűeknek boldog lesz az idei nyári napforduló! Tökéletes ez az időszak arra, hogy új terveket szövögess – és meg is valósítsd azokat. Ami még ennél is nagyobb örömmel tölthet el, az nem más, mint egy jól sikerült családi kiruccanás azokkal, akik igazán kedvesek a szívednek. Lazíts egy kicsit a gyeplőn, kapcsolódj ki és töltődj fel! Ennek az egyik legjobb módja, ha élvezed a természet közelségét és szélnek ereszted a nyomasztó gondolatokat!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

Szuper márciusra számíthat ez a 3 csillagjegy

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: