Nyilas (november 22. – december 21.)

Te aztán közvetlen egy lány vagy!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Szereted meglepni magad körül az embereket, szókimondó, nagylelkű és megértő vagy. Mindezt a férfiak is nagyon vonzónak találják benned, ahogyan az őszinteségedet is – bár előfordulhat, hogy nem rólad mintázták a hűség és állhatatosság szobrát: lehet, hogy nem horgonyzol le sokáig egyetlen férfi mellett sem.

Ez a 4 csillagjegy képtelen veszíteni a párkapcsolatban

Bak (december 22. – január 19.)

Kedves, jó természetű nő vagy, nyugodt és türelmes, aki ritkán idegeskedik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Bak. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Ez a nyugalom és visszafogott elegancia az, ami roppant vonzóvá tesz a férfiak szemében, de az sem mellékes, hogy nem vagy éppen egy üresfejű liba…

Kicsit távolságtartónak tűnhetsz, pedig ez részedről nem más, mint elővigyázatosság. Miközben óvatosan tapogatózol, mindent alaposan megfigyelsz, így sokszor úgy tűnik, gondolatolvasó vagy: kitalálod még a partnered gondolatát is, amitől a férfi különlegesnek érezheti magát.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Fantasztikus személyiség vagy: bájos, mindig vidám, okos és szorgalmas lány, aki soha nem hazudik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Kedves Vízöntõ, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Napi horoszkóp január 24. péntek - Ez a nap nem várt meglepetéseket tartogat neked is!

Lehet, hogy picit hiú vagy és szereted költeni a pénzt, de talán épp ezekért is, a férfiak igazi nőnek látnak téged, akiért  teljes szívvel lehet rajongani.

Halak (február 19. – március 20.)

Egy férfinak sem lehet oka panaszra, ha Halak nővel randevúzik: nyílt, barátságos és nagyon nőies lány vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Halak. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Úgy vonzod a férfiakat, mint a mágnes! Álmodozó, kicsit gyámoltalan viselkedésed arra ösztönzi a férfiakat, hogy óvjanak, segítsenek téged, s ettől ők is igazi férfinak érezhetik magukat melletted.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: