Nyilas (november 22. – december 21.)

Te aztán közvetlen egy lány vagy!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Nyilas, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

Szereted meglepni magad körül az embereket, szókimondó, nagylelkű és megértő vagy. Mindezt a férfiak is nagyon vonzónak találják benned, ahogyan az őszinteségedet is – bár előfordulhat, hogy nem rólad mintázták a hűség és állhatatosság szobrát: lehet, hogy nem horgonyzol le sokáig egyetlen férfi mellett sem.

Stressz, szorongás, félelem a csillagjegyek szerint!

Bak (december 22. – január 19.)

Kedves, jó természetű nő vagy, nyugodt és türelmes, aki ritkán idegeskedik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai napon, kissé felfokozott érzelmi állapotba kerülhet, aminek folytán, hajlamos lehet túlreagálni bizonyos dolgokat. Ennek elkerülése érdekében, mindig nyeljen egy nagyot, mielõtt megszólalna, kedves Bak, akkor sikerülhet elkerülni az olyan megnyilvánulásokat, amiket késõbb még megbánna.

Ez a nyugalom és visszafogott elegancia az, ami roppant vonzóvá tesz a férfiak szemében, de az sem mellékes, hogy nem vagy éppen egy üresfejű liba…

Kicsit távolságtartónak tűnhetsz, pedig ez részedről nem más, mint elővigyázatosság. Miközben óvatosan tapogatózol, mindent alaposan megfigyelsz, így sokszor úgy tűnik, gondolatolvasó vagy: kitalálod még a partnered gondolatát is, amitől a férfi különlegesnek érezheti magát.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Fantasztikus személyiség vagy: bájos, mindig vidám, okos és szorgalmas lány, aki soha nem hazudik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma szükségét érezheti egy baráti beszélgetésnek, melyre érdemes is mielõbb sort kerítenie, ugyanis a ma kapott tanácsok igencsak hasznosnak bizonyulhatnak a jövõre nézve. Talán jóbarátja lát valamit, ami önnek teljesen elkerülhette a figyelmét, pedig nagyon fontos. Támaszkodjon meglátásaira.

5 csillagjegy, aki mindig, feltételek nélkül fog szeretni egy életen át - A párodé köztük van?

Lehet, hogy picit hiú vagy és szereted költeni a pénzt, de talán épp ezekért is, a férfiak igazi nőnek látnak téged, akiért  teljes szívvel lehet rajongani.

Halak (február 19. – március 20.)

Egy férfinak sem lehet oka panaszra, ha Halak nővel randevúzik: nyílt, barátságos és nagyon nőies lány vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma, annak ellenére, hogy minden jól mehet önkörül (a kisebb bosszantó apróságokat leszámítva), mégis, valamiért igen nyugtalan lehet, kedves Halak. Meglehet, hogy az elmúlt napok szorongásai jönnek ki így önön, esetleg egyszerûen csak ballábbal kelt fel. Este igyon egy nyugtató teát és feküdjön le idõben, s holnapra már kutya baja se lesz!

Úgy vonzod a férfiakat, mint a mágnes! Álmodozó, kicsit gyámoltalan viselkedésed arra ösztönzi a férfiakat, hogy óvjanak, segítsenek téged, s ettől ők is igazi férfinak érezhetik magukat melletted.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: